Haberler

Milan'dan sürpriz Çağlar Söyüncü ve Merih Demiral harekatı

Dünya devi Milan, A Milli Takım'da yan yana oynatan Juventus forması giyen Merih Demiral ve Leicester City'nin vazgeçilmezlerinden Çağlar Söyüncü için transfer girişimlerine başladı.

Milli takımda oynadıkları futbolla büyük beğeni toplayan ve Avrupa'nın dev kulüplerini harekete geçiren Merih Demiral ve Çağlar Söyüncü için İtalyan devi Milan devreye girdi. Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği ve bu sezon kötü bir performans sergileyen Milan, Serie A'da 7 haftada sadece 9 puan toplayabildi ve 6 gol atıp tam 9 yol kalesinde gördü.

MILAN SAVUNMAYA ÇAREYİ A MİLLİ TAKIM'DA BULDU

7.haftası geride kalan ve uzun yıllar bir türlü istenilen defans dörtlüsünü yakalayamayan Milan'ın defansın ortasında Merih-Çağlar ikilisini buluşturmayı hedeflediği öğrenilirken, Sportif Direktör Boban'ın yıldız futbolcular harekete geçtiği belirtildi. Yaz ayı transfer döneminde Ozan Kabak'ı Schalke'ye kaptıran Milan'ın bu sefer aynı hatayı yapmak istemediği kaydedilirken Stefano Pioli ile değişime gidecek olan dev kulübün Romagnoli-Musacchio'dan vazgeçip Merih ve Çağlar'la stoper sorununu çözmeyi istediği bildirildi.

TRANSFERLER GERÇEKLEŞEBİLİR

Hem milli takımda hem de Leicester formasıyla parmak ısırtan Çağlar Söyüncü için girişimlere başlayacak olan Milan'ın bu transferde biraz zorlanacağı anlaşılırken, Bonucci ve De Ligt'in arkasında bekleyen Merih transferinin gerçekleşme ihtimalinin biraz daha yüksek olduğu ifade edildi.

Milan'dan sürpriz Çağlar Söyüncü ve Merih Demiral harekatı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu merih demiral Milan Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (11)

YORUMCU:

MERİHİN SAĞ BACAĞINI BİLE MİLAN ALAMAZ

8
1
yanıtYanıtla
Polat:

Bir takıma imza atmadan önce bir asker selamı verin tepkiye göre imza atın

4
0
yanıtYanıtla
HÜDAYİ:

Milan nerde dünya devi. O dediğiniz 20 sene önceydi. Artık milan sıradan bir takım.

4
0
yanıtYanıtla
super lig takımları:

milan bizim ligde olsa her sene şampiyon olur

yanıt0
yanıt1
Mehmet ali:

İngilizler 30 Milyon verdi Juventus kabul etmedi. Milat hiç alamaz.

2
0
yanıtYanıtla
şjfsşgks:

milan da hayatları kararır

2
0
yanıtYanıtla
İMPARATOR:

JUVE BIRAKMAMALI MERİHİ AYRICA MİLAN ESKİ MİLAN DEĞL

1
0
yanıtYanıtla
Gullit:

Milan illaki eski günlerinde ki gibi olacaktır.

yanıt0
yanıt0
Serkan B.:

''dünya devi milan'' güldürdünüz.

0
0
yanıtYanıtla
ÇokoPrens:

Çok iyi ya süpermiş

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title