Haberler

Michael Skibbe: Galatasaray'dan 2 yıl paramı alamadım

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Michael Skibbe, Almanya'da verdiği röportajda Galatasaray ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Skibbe, "Galatasaray iki yıl boyunca birkaç yüz bin euroluk paramı ödemedi. Galatasaray yöneticileri bana sürekli 'Lütfen bizi mahkemeye verme. Paranı alacaksın.' diyordu." dedi.

Borussia Dortmund U-19 takımının teknik direktörlüğünü yürüten Michael Skibbe, Alman basınına konuştu. İşte Skibbe'nin birbirinden çarpıcı o sözleri:

" Almanya'da altyapıya büyük bir para ve enerji harcanıyor. Türkiye'de ise arkadan gelen genç yetenek sayısı giderek azalıyor. Örneğin eski kulübüm Galatasaray, Paris Saint Germain'e karşı ilk 11'de tek bir Türk oyuncuya dahi yer vermemişti. Bu, son derece talihsiz bir durum. Zira kadro planlaması açısından geleceğe dair hiçbir stratejinin olmadığını gösteriyor. Türkiye'de hep günü kurtarmak önemli. Galatasaray'daki en istikrarlı oyuncu, çoktan 30 yaşını geçti.

"DİSİPLİN EKSİKLİĞİ YÖNETİMDEN KAYNAKLI"

Galatasaray'ı çalıştırdığım dönemde kulüpte disiplin olmadığını söylemiştim ama sanıldığı gibi kendi oyuncularımı hedef göstermedim. Tam tersine antrenmanlarda son derece yüksek seviyede ve profesyonelce çalışıyorduk. Oradaki disiplin eksikliği daha çok yönetimle alakalıydı. Sürekli disiplinden bahseden ve bu nedenle yabancı hocaya yönelen bu yöneticilerin kendileri disiplinsiz davranıyordu.

Michael Skibbe: Galatasaray'dan 2 yıl paramı alamadım

"YÖNETİM İLK 11 TERCİHLERİME KARIŞIYORDU"

Örnek vermek gerekirse pek çok yönetim kurulu üyesi sahaya sürülen ilk 11'lere müdahale ediyordu. Bana dikte edilen herhangi bir şey olmadı ama sürekli kimin oynayıp kimin oynamaması gerektiği hakkında fikir beyan ediyorlardı. Şahsen kadro tercihlerimi hep kendi fikirlerime göre yaptım. Yönetim kuruluyla yaptığım görüşmeler bazen aşırı yorucu geçiyordu. Onlardan en çok duyduğum cümle 'Bu oyuncuyu oynatamazsın. Çünkü kendisi kontratını yenilemedi ve bize karşı dava açtı.' oluyordu.

"MAAŞIM GEÇ ÖDENDİ"

Şayet bir yerde üç ay boyunca maaş alamıyorsanız kulübünüze dava açabilirsiniz. Ne yazık ki bu durum Türkiye'de çok yaygın. Hal böyle olunca sakin ve öngörülebilir bir ortamda çalışmak imkansız hâle geliyor. Türkiye'de çalıştığım dönemde benim de maaşım sadece bir kez değil, pek çok kez geç ödendi. Zaten Eskişehirspor'dan ayrılmamın ve kulübe dava açmamın nedeni de bu. Galatasaray iki yıl boyunca birkaç yüz bin euroluk paramı ödemedi. Galatasaray yöneticileri bana sürekli 'Lütfen bizi mahkemeye verme. Paranı alacaksın.' diyordu."

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Michael Skibbe Galatasaray Türkiye Almanya Haberler

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Almanya Ukrayna maçı CANLI izle! (HD) 3 Haziran Almanya Ukrayna maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erden Timur basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? #129300 İngiltere Bosna Hersek maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İngiltere Bosna Hersek maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Mbappe hangi takımda, Real Madrid'de mi? Lewandowski Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Robert Lewandowski ile görüştü mü, transfer edecek mi? Lukaku Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Lukaku'yu transfer edecek mi? Mourinho açıkladı
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500

Yorumlar (24)

ULTRASLAN:

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!!

6
4
yanıtYanıtla
Daso:

PROFESOYONEL KISILERE BÖYLE DAVRANIYORLAR. ALTYAPIDAN YETISEN GENC AMATÖR FUTBOLCULARINI HALI SAHA BILE TAYIN ETMIYOLAR.FUTBOL OYNAYACAK YER BULAMIYORLAR BAZEN. O YÜZDEN TÜRK FUTBOLU BASARISIZ. GENCLERE YATIRIM YAPIN BARI. YABANCILARIN PARASINI ZATEN VERMIYORSUNUZ.

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

daha neler cikacak kokuyor pis pis pislik galata

1
7
yanıtYanıtla
ahbap:

KENDİ MİLLİ TAKIMINDA ALMAN VARMIYMIŞ

5
2
yanıtYanıtla
kuzeyli:

6s bu yüzden sağlam bi ceza yiyecek.

3
4
yanıtYanıtla
Osman:

Senin burda ne işin var git kendi takımını haberlerine bak şikebahçeli başka öğüncek bir şeyiniz de yok zaten

yanıt0
yanıt2
son kuzeyli:

hakem penaltı ve kırmızı kart vermiş mi osman git bi bak maça

yanıt0
yanıt2
Belhandaaaa:

Cincon iflas

1
4
yanıtYanıtla
Miki:

adam haklı , sizde bizim takımlarımız yapmaz diye kendinizi kandırmaya devam edin

5
0
yanıtYanıtla
Zenginleşme mekanizmasi:

Ulan ne verdinki gsye ne alacaksın.sozlesmeler zenginleşme sebebi olmasın performansa ve başarıya göre olsun.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title