Haberler

Arda ve Eto'o Nikah Şahidi Oldu

Güncelleme:

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gençer'in oğlu dünyaevine girdi. Nikah şahitleri arasında Yıldırım Demirören, Arda Turan ve Eto'o da yer aldı.

Antalya spor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer'in oğlunun düğününde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve A Milli Futbol Takımının kaptanı ve Barcelona takımının oyuncusu Arda Turan nikah şahitliği yaptı.

GENCER'İN OĞLU DÜNYAEVİNE GİRDİ

Kundu Turizm Bölgesinde Mardan Palace otelde düzenlenen düğünde, Antalya spor Kulüp Başkanı Gencer'in oğlu Güngör Gencer ile Hatice Mine Kuş, dünya evine girdi.

ARDA VE ETO'O NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in kıydığı nikahta, şahitlikleri Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, A Milli Futbol Takımının kaptanı Arda Turan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Antalyasporun Kamerunlu yıldız oyuncusu Samuel Eto'o ile Antalya Valisi Muammer Türker yaptı.

EVLİLİK CÜZDANI ARDA'YA VERİLDİ

Türel, nikahın ardından üç çocuk temennisini dile getirerek, evlilik cüzdanını şahitlerin elinde dolaşması amacıyla milli futbolcu Arda Turan'a verdi. Arda Turan, genç çifti tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

DEMİRÖREN: EN ZOR GÜNÜNDE KOCANIN YANINDA OL

Antalya spor'un Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o da çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e verdi. Demirören de gelin ve damada mutluluklar dileyerek, "Allah yardımcınız olsun. Tek bir şey var, yuvayı dişi kuş yapar. Ona göre hareket edin. Gelinden tek ricam en zor günde kocanın yanında ol" diye konuştu. Antalya Valisi Muammer Türker de çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, Antalya spor alt yapısının en az üç sporcuya ihtiyacı olduğunu vurguladı.

"ARDA VE MİLLİ TAKIM'I TEBRİK EDİYORUM"

Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu da düğünün hayırlar getirmesini dileyerek, "Dün akşam 2-1'lik zafer ile bizleri mutlu eden Arda kaptanı ve milli takımı tebrik ediyorum. Antalya spor'a da başarılar diliyorum" ifadelerini kullanarak, evlilik cüzdanını geline verdi.

ARDA: CENAZEMİZ VAR YORUM YAPMAYALIM

Galatasaray'ın U21 takımının eski antrenörü Zafer Koç'un ölümünden dolayı üzüntülü olduğu görülen A Milli Takımın Kaptanı Arda Turan, düğünde gazetecilerin dün oynanan Türkiye İsveç hazırlık maçıyla ilgili sorusuna "Bugün bir cenazemiz var o yüzden bir yorum yapmayalım, Çifti tebrik ediyoruz." dedi.

ARDA: ATMOSFER GÜZELDİ

Maçtaki atmosferin nasıl olduğu yönündeki soru üzerine Arda Turan, "Atmosfer gayet güzeldi. Zaten sosyal medyadan da teşekkür ettik. Her şey çok güzeldi. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

BAŞKAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Antalya spor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer de bugün mutlu oldukları bir gün olduğunu dile getirerek, kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. Gencer, Galatasaray camiasına başsağlığı dileyerek, Zafer Koç'a Allah'tan rahmet diledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile milli futbolcu Arda Turan, düğünden çıkışta bir süre sohbet ederken, bakan Çavuşoğlu Arda'ya, İspanya'ya Barcelona maçını izlemeye geleceğini söyledi.

SPOR VE SİYASET DÜNYASI KATILDI

Düğüne, Merkez Hakem Komitesi Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Antalya spor futbolcuları ve teknik heyeti, Şanlıurfa spor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ile spor ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

İŞTE DÜĞÜNDEN KARELER...








Kaynak: AA / Spor

Mevlüt Çavuşoğlu Gültekin Gencer Antalyaspor Arda Turan Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (3)

Sevgili ülkem Mobil-IOS:

Memleket zengine güzel ağaoğlu ne diyor fakirler karanfil koydu ben Gül koydum diyor yalakaları da gülüyor puh size

2
2
yanıtYanıtla
YAF BU ARDA:

FUTBOLCULUK DIŞINDA HER İŞİ YAPIYOR

1
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

bizim oralarda bi laf vardır. . . nerde çalgı orda kalgı. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title