Haberler

    Barcelona'nın Yıldızı Messi'den Arda Turan Sözleri: Ülkesinde Çok Eleştirdiklerini Biliyorum

    Güncelleme:

    'Altın Ayakkabı'yı almaya hak kazanan Messi, düzenlenen tören sonrası Fanatik Gazetesine konuştu. Yıldız futbolcu, "Arda'yı ülkesinde eleştirdiklerini biliyorum" dedi.

    La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen Lionel Messi, kariyerindeki dördüncü "Altın Ayakkabı" ödülünün sahibi oldu. Ödül töreni sonrası Fanatik gazetesinden Mehmet Çağrı Davran'a konuşan Barcelonalı yıldız Arda Turan'ın durumu ve Ronaldo ile rekabetini anlattı.

    "ARDA ŞANSSIZ BİR DÖNEM GEÇİRDİ"

    Arda Turan'ın çok eleştirildiğini bildiğini söyleyen Messi, "Arda Turan'ı ülkesinde çok eleştirdiklerini biliyorum. Ancak Arda kalitesi çok yüksek olağanüstü bir oyuncu. Ne yazık ki şanssız bir dönem geçirdi. Süreklilik ve güven konusunda sıkıntıları oldu. Sonuçta her oyuncu takımında yüksek performans göstermek ister. O Atletico'dan buraya geldi. Orada farklı bir pozisyonda oynuyordu. Burada ise daha farklı bir bölgede oynamaya çalışıyor. Elbette her hafta en iyisini yapmak kolay değil. Tekrar oynamaya ve kendine olan güvenini kazandığında her şey onun için daha iyi olacak. Bizim için çok faydalı bir futbolcu" dedi.

    RONALDO'YA 'ARKADAŞ' YANITI

    Ronaldo'nun "Bir gün onunla iyi arkadaş olacağız" sözüne de değinen Messi, "Real Madrid'in şu an ligde gerimizde kalması sadece geçici bir durum. Şu an Real'in geride kalması ilk kez yaşanmıyor. Sonunda onlar yine bizi yakalamaya çalışacak. Bunu yapabilecek kapasiteye sahipler. Çünkü çok kaliteli oyuncuları var...

    Son dönemde bireysel ödülleri Ronaldo ve ben kazanıyoruz. Ancak dünyada çok iyi oyuncular mevcut. Ballon d'Or'u kazanacak Neymar, Mbappe ve Luis Suarez gibi isimler mevcut. Ronaldo bir gün onunla çok iyi arkadaş olabileceğimizi söylemiş. Olur mu bilmem. Çünkü yakın arkadaş olmak için vakit geçirmek gerek. Onunla bu yönden bir bağımız yok. Sadece ödül gecelerinde birbirimizi görüyor ve konuşuyoruz. Aramızda bir soğukluk yok ama yaşantımızdan dolayı pek bir arada olacak bir durumumuz olmuyor" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Lionel Messi Arda Turan La Liga Spor Haberler

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Bakmadan Geçme

    16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
    Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

    Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

    500

    Yorumlar (3)

    Anonim:

    Ardanin egosu tavan bi zaten olsa anlayacamda kendisine yazık ediyor

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Brader21:

    Arda siyaseti ön plana alınca futbol arka )) da kaldı. ..Ak trolcü başarılı olabilir mi??

    yanıt0
    yanıt0
    Volkan açikgoz:

    Herhalde Messi gidecek Arda kalacak gibi gözüküyor....!!!!

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title