Haberler

Mert Hakan Yandaş ne yaptı, ceza alacak mı?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında MKE Ankaragücü, Fenerbahçe'yi ağırlamış, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Maçın ardından sarı-lacivertli takımın kaptanı Mert Hakan Yandaş'ın, Ankaragücü tribünlere yönelik hareketleri ve birtakım ifadeleri olmuştu. Peki, Mert Hakan Yandaş ne yaptı, ceza alacak mı? İşte detaylar...

Mert Hakan Yandaş ne yaptı? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında MKE Ankaragücü, Fenerbahçe'yi ağırlamış, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Maçın ardından sarı-lacivertli takımın kaptanı Mert Hakan Yandaş'ın, Ankaragücü tribünlere yönelik hareketleri ve birtakım ifadeleri olmuştu. Peki, Mert Hakan Yandaş ne yaptı, ceza alacak mı? Detaylar haberimizde...

MERT HAKAN YANDAŞ NE YAPTI?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eryaman Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi ağırlayan MKE Ankaragücü, Fenerbahçe'nin kaptanı Mert Hakan Yandaş hakkında disiplin soruşturması başlatılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunacak.

MERT HAKAN YANDAŞ CEZA ALACAK MI?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında MKE Ankaragücü, Fenerbahçe'yi ağırlamış, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Maçın ardından sarı-lacivertli takımın kaptanı Mert Hakan Yandaş'ın, Ankaragücü tribünlere yönelik hareketleri ve birtakım ifadeleri olmuştu. Ardından Kazımcan Karataş'la bir arbede yaşamıştı.

Söz konusu görüntüler sonrası Ankaragücü harekete geçti. Ankaragücü, Yandaş hakkında sportmenlik dışı hareket yaptığı gerekçesiyle disiplin soruşturması başlatılması için TFF'ye başvuru yapılacağını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "27 Şubat 2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü- Fenerbahçe müsabakası sonrası Fenerbahçe profesyonel futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ın tribünlerimize karşı sergilemiş olduğu profesyonellik dışı hareketleriyle ilgili olarak gerekli disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF'nin ilgili kurullarına başvuru yapılacaktır." denildi.

Mert Hakan Yandaş ne yaptı, ceza alacak mı?

Haberler.com / Onur Bayram - Spor

Mert Hakan Yandaş MKE Ankaragücü Türkiye Kupası Fenerbahçe Ankaragücü Türkiye MKE Futbol Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title