Haberler

Mersin Fırsat Tepti

PTT 1. Lig'de Mersin İdman Yurdu ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan maç 2-2 bitti.

Samsun evinde güzel

PTT  1. Lig'de 24 maçına çıkan Mersin İdman Yurdu evinde ağırladığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip 6. dakikada Anıl Karaer'le 1-0 öne geçti. Golün şokunu üstünden atan deplasman ekibi tecrübeli forvet Mehmet Batdal'la skora eşitliği getirdi. 1-1'den sonra iki ekip de kontrollü oynayınca ilk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya oyuncu değişikleriyle ev sahibi rkip 59'da İbrahim Yılmaz'ın golüne engel olamadı ve 2-1 geriye düştü. Bu gole karşılık çok geç kalmadı ve maçın adamı Anıl kendisinin ve takımının 2. golünü atak skoru 2-2 yaptı. Golden sonra 3 oyuncu değişikliğine giden deplasman ekibi yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. ve maç 2-2 sona erdi.

Maçın 88. dakikasında Mersin İdman Yurdu'nun genç futbolcusu Mahmut Temür takımını 10 kişi bıraktı.

Mersin İdman Yurdu: 2 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2

Ordu'da sessiz gece

Stat: Tevfik Sırrı Gür

Hakemler: Abdullah Yılmaz, Nihat Samuk, Özgür Ertem

Mersin İdman Yurdu: Ahmet, Anıl, Murat Ceylan (Dk. 46 Mahmut Temür), Ben Yahia, Mitrovic, Veli, Ali Tandoğan, Efe Halil, Mehmet Yıldız (Dk. 75 Eren), Nurullah (Dk. 66 Sinan), Nduka

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan, Sedat, Mahmut, Visca, Mehmet Batdal (Dk. 73 Bangura), Orhan, Murat Akın, Tayfun (Dk. 73 Doka), Rızvan, Gençer, İbrahim (Dk. 76 Ömer Can)

Goller: Dk. 6, Dk. 68 Anıl (Mersin İdman Yurdu), Dk. 10 Mehmet Batdal, Dk. 59 İbrahim (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 31 Orhan Taşdelen, Dk. 43 Sedat (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 37 Anıl, Dk. 90 Mitrovic (Mersin İdmanyurdu)

Kırmızı kart: Dk. 88  Mahmut Temür (Mersin İdman Yurdu)

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Mersin İdmanyurdu Mehmet Batdal Samsun Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title