Haberler

Merinos sporun yeni transferleri belli oldu

Güncelleme:

Türkiye Bayan Voleybol 1.liginde mücadele eden Merinos Spor Bayan Voleybol Takımı Fenerbahce'nin başarılı smaçörü Merve Tanyel ile pasör Meral Uğur' transfer etti.

Türkiye Bayan Voleybol 1.liginde mücadele eden Merinos Spor Bayan Voleybol Takımı Fenerbahce'nin başarılı smaçörü Merve Tanyel ile pasör Meral Uğur' transfer etti.

Merinos spor bayan voleybol takımının başarılarına destek olmak ve ikinci yarı sonunda finallere kalmak için kolları sıvayan Merinos spor iki yeni transfer yaptı. Voleybola, Vakıf Bank altyapısında başlayan ardından Fenerbahçe Spor Kulübü altyapısına transfer olan Merve Tanyel, Fenerbahçe Küçük Kız, Yıldız Kız ve Genç Kız Voleybol Takımlarında mücadele etti. Genç takımla deplasmanlı PAF Ligi'nde de mücadele eden Merve Tanyel, Fenerbahçe voleybol altyapı takımlarıyla sayısız başarıya imza attı. Tanyel, 2011-2012 sezonunda 'İstanbul Yıldız Kızlar Voleybol Ligi En İyi Oyuncusu' seçildi. 2013-2014 sezonunda bir yıl Vakıfbank forması giyen oyuncu, takımıyla 2014 Genç Bayanlar İstanbul birinciliğinin ardından, 2014 Genç Bayanlar Türkiye şampiyonluğunu yaşadı. Fenerbahçe'de sürdürdüğü voleybol yaşamındaki başarıları nedeniyle ABD'deki birçok üniversiteden teklif alan Merve Tanyel, University of San Diego'da eğitim gördü. Merve Tanyel, Amerikan Bayan Üniversite Voleybol ligi olan NCAA'da oynadı. 30 kez Milli formayı giyen 1996 doğumlu smaçör oyuncu 177 cm boyundaki Merve Tanyel maçlara çıkmak için sabırsızlanıyor.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Merinos spor antrenörü Ali Bağcı, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve yabancı bir bzon idman ocağı, Seramiksan, Bolu Belediye spor, Bartın Polisgücü ve Bozhüyük Belediye sporda oynamıştı. Her iki oyuncunun da bu hafta oynanacak olan Ankara TED Koleji maçında görev alacakları bildirildi.oyuncunun da hafta içerisinde gelerek sözleşme imzalayacağını ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

voleybol Merinos Türkiye Genç Spor Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300 Sen Türkülerini Söyle CANLI izle! Sen Türkülerini Söyle hangi kanalda? #127926
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title