Haberler

    Merhum Koray Şener'e Hakaret Eden Zanlı Gözaltına Alındı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi tribünde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener hakkında, sosyal medyadan hakaret içerikli paylaşımlarda bulunan zanlı gözaltına alındı.

    Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesi geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener hakkında, sosyal medyadan hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu belirlenen bir şüpheli Ankara'da gözaltına alındı.

    Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe - Galatasaray derbisini izlemek için geldiği İstanbul'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Koray Şener hakkında, sosyal medyadan hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu belirlenen Okan Ç. (23), Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Yenimahalle ilçesinde yakalandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Koray Şener Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    500

    Yorumlar (8)

    OKTAY:

    Böyle hakaret etmeyle nerenizi soğutuyorsunuz ? Bu kin , bu nefret neyin nesi ya ? Bir de vefat etmiş bir kişi . Hiç mi insanlıktan nasibini almadın ?

    30
    0
    yanıtYanıtla
    KUZEYİN UŞAĞI:

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah saygılar.

    25
    2
    yanıtYanıtla
    Brütüs:

    Bu sosyal medya canavarları, özgürlük size batıyor galiba. Ölen bir insan. Bu neyin fanatizmi.?. İnsanlıktan hiç mi nasibinizi almadınız.?. İçeride düşünecek fırsatların bol bol olacak.

    23
    4
    yanıtYanıtla
    akçaabatlıselçuk:

    TRABZONSPOR taraftarları bu acıları çok kez yaşadı . Trübün temiz fakat SAHALAR hep pis dedik , FUTBOLDA HER SUÇU FETOYA yıktılar . Görünenide İNKAR edildi . medyası , yazarı , taraflısı ile

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Takipçi:

    Bırak farklı takımdan olsun , dinden , ırktan nerden olursa olsun sen nasıl vefat etmiş kişinin arkasından konuşursun. iy bir ceza alsa diyer yapacaklar da şöyle bir çeki düzen verse kendilerine. Böyle paylaşımı yapanlara tc nosu ile kara listeye alıp. bir sene hiçbir sosyal medyaya giriş yapamasa.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    KÖYLÜ MURTAZA:

    koyu bir Beşiktaş taraftarı olarak, bu rahmetli arkadaşın arkasından ağladım, üzüldüm sonra düşündüm kendi tribünümüzden bir arkadaşımız da olabilirdi diye ki zamanın da oldu çok acı verici. Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun. Spor birlik beraberliktir. rekabet illaki olacak ama hiç bir şey candan kıymetli değil. Beşiktaş hariç.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Özgür düşünce olmazsa olamazmış olmayan:

    Ne yazdığını hiç bilmiyorum ve merakta etmiyorum. Ama bu eğlence oyunu futbolun dışında durarak şunu söylemeliyimki birisi öldü ve ben onu sevmiyorsam istediğim kadar kötü konuşurum hakkında. En sonda allah rahmetini bol eylesin der geçerim. gerisi kabir hayatında. Dağılın şimdi

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    sporun dili, dini, ırkı olmaz. spor ayırıcı değil bütünleştiricidir.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title