Haberler

Menemen Futbol Kulübü, Amed Sportif'i yenerek Play-Off hattına girdi

Güncelleme:

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Yılmaz Vural'ın teknik direktörlüğünde çıkışa geçen Menemen Futbol Kulübü, evinde Amed Sportif'i 1-0 yenerek Play-Off hattına adını yazdırdı. Yılmaz Vural ise takımının ikinci yarıda daha iyi performans sergileyeceğini belirtti.

İZMİR,

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta teknik direktörlük görevine Türkiye'nin en tanınmış çalıştırıcılarından Yılmaz Vural'ı getirdikten sonra çııkışa geçen Menemen Futbol Kulübü, devrenin son maçında evinde Amed Sportif'i 1-0 yenerek adını Play-Off hattına yazdırdı. Bu galibiyetle 4'te 4 yapan sarı-lacivertliler 31 puanla altıncı sıraya tırmanıp yarışta iddialı konuma gelirken, Yılmaz Vural ikinci yarıda daha iyi seviyede olacaklarını belirtti. Takımının iyi bir ritim yakaladığını vurgulayan Vural, "Son maçlarımızı kayıpsız geçmek çok önemliydi. Özellikle iç sahada kötü bir performans ortaya koymuştuk. Bunu da aştık. Artık yarışın içindeyiz. Takımımız ikinci yarıda da gereken reaksiyonu gösterecektir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yılmaz Vural Menemen Futbol Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title