Haberler

Menemen FK, Uşakspor'u 4-1 yenerek iç sahadaki kötü performansına son verdi

Güncelleme:

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son sıradaki Uşakspor'u 4-1 yenmeyi başaran Menemen Futbol Kulübü hem galibiyet serisi yakaladı hem de iç sahadaki kötü performansına son verdi.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son sıradaki Uşakspor'u 4-1 yenmeyi başaran Menemen Futbol Kulübü hem galibiyet serisi yakaladı hem de iç sahadaki kötü performansına son verdi. Uşakspor karşısında geriye düşmesine rağmen pes etmeyen sarı-lacivertliler evinde 4 maç sonra kazandı. Bu maç öncesinde iç sahada oynadığı 7 karşılaşmada 1 galibiyet alabilen Menemen FK şeytanın bacağını kırdı. Teknik direktör Yılmaz Vural, önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Evimizde çok kritik puanlar kaybetmiştik. Bu maçla birlikte talihsizliğimizi de yendik. Şu an Play-Off hattının kapısına dayandık. Devre arasına ilk 6 içinde girmek için çabalayacağız" dedi. Menemen FK, kalan 2 maçta deplasmanda Belediye Derincespor ve evinde Amed Sportif ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Uşakspor Menemen Futbol Teknik Direktör Maç Sonucu Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title