Haberler

Menemen FK, iç sahada galibiyet hasreti çekiyor

Güncelleme:

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, son 3 iç saha maçında galibiyet alamadı. Yılmaz Vural ve yardımcıları, oyuncularla görüşmeler yaparak bu durumu çözmeye çalışıyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, ligde oynadığı son 3 iç saha maçında 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak taraftarının önünde galibiyete hasret kaldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Yılmaz Vural yönetiminde seri galibiyetlere imza atarak puan tablosunda play-off bölgesine kadar yükselen Menemen FK, son haftalarda gösterdiği iç saha performansıyla da taraftarlarını üzdü. 20. hafta mücadelesinde evinde Karaman FK ile berabere kalan sarı-lacivertliler, daha sonra 22. hafta da yine evinde Arnavutköy ile yenişemedi. Bu kötü gidişatı galibiyetle sonlandırmak isteyen Menemen FK, hafta sonu oynanan 24. hafta mücadelesinde 24Erzincanspor'a da kaybedince iç sahadaki galibiyet hasreti 3 maça çıkmış oldu. Yılmaz Vural ve yardımcılarının bu konuyu çözmek için oyuncularla görüşmeler gerçekleştirdiği ifade edilirken, iç sahada kapanan rakiplere karşı da antrenmanlarda taktik çalışmalarına ağırlık verildiği öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yılmaz Vural Menemen Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title