Haberler

Mario Lemina'dan flaş açıklama: Marsilya neden olmasın?

Güncelleme:

Geçen yaz kiralandığı Galatasaray'da top koşturan ve Fatih Terim'in alınmasını istediği öne sürülen Mario Lemina'dan flaş bir açıklama geldi. Gabonlu futbolcu, "Fransa'ya dönmek beni mutlu eder. Marsilya her zaman kalbimde olan bir kulüp. Neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

Sezon başında Southampton'dan 1 yıllığına kiralanan ve Fatih Terim'le yakın ilişkiler kuran Mario Lemina'dan sarı-kırmızılı taraftarları üzecek bir açıklama geldi. Europe 1'e açıklamalar yapan Lemina, Fransız iş insanı Mourad Boudjellal tarafından satın alacağı konuşulan Marsilya'yla ilgili konuştu.

Galatasaray'da mutlu olduğunu ve taraftarların kendisini çok sevdiğini dile getiren Lemina, "Konuşulan proje gerçekten ilgi çekici. Marsilya her zaman kalbimde olan bir kulüp. Dönmeyi isterim. Neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

Marcelo Bielsa'ya dikkat çeken Lemina, Fransa'ya dönmek de beni mutlu eder. Marsilya'da çok iyi insanlar tanıdım. Bielsa gibi bir teknik direktör ile çalışma fırsatı buldum. Orada güzel anılarım var. Hem futbolcu hem de insan olarak olgunlaştım" diye konuştu.

Lemina bu sezon sarı kırmızılı formayla 27 maçta görev yaptı. Galatasaray'ın 26 yaşındaki orta sahayı 16 milyon euro karşılığında satın alma opsiyonu bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Marsilya Fransa Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'SMA' eylemi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" eylemi

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Bakmadan Geçme

15-16 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15-16 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! MasterChef Battal Kaan kimdir? 2024 MasterChef Battal Kaan kaç yaşında, nereli? Almanya İskoçya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya İskoçya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? MasterChef Eray Erkan kimdir? 2024 MasterChef Eray Erkan kaç yaşında, nereli? 17 Haziran Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Haziran burç yorumları nedir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title