Haberler

Manisalı Cimnastikçilerden uluslararası başarı

Güncelleme:

Uluslararası Cimnastik Federasyonu (FIG) tarafından düzenlenen Aerobik Cimnastik Yaş Grupları Çiftler Sanal Turnuvası'nda Milli Takım forması altında yarışan Manisa BBSK sporcuları Selin Özermiş ve Yudum Atan 12-14 yaş kategorisinde şampiyon oldu.

Uluslararası Cimnastik Federasyonu (FIG) tarafından düzenlenen Aerobik Cimnastik Yaş Grupları Çiftler Sanal Turnuvası'nda Milli Takım forması altında yarışan Manisa BBSK sporcuları Selin Özermiş ve Yudum Atan 12-14 yaş kategorisinde şampiyon oldu. 15-17 yaş kategorisinde yarışan sporcular, Şimal Sayman ve Okay Arsan da, aynı turnuvada çiftler kategorisinde ikincilik elde etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor çatısı altında yetişen ve Milli Takım için mücadele eden sporcular, hem Manisa BBSK'yı hem de Türk Milletini bir kez daha gururlandırdı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un sporcuları, uluslararası turnuvalarda elde ettikleri önemli derecelerle, Tütkiye'yi bir kez daha sevindirdi. Bu kapsamda aerobik cimnastik sporcuları, Uluslararası Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen ve 36 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Yaş Grupları Çiftler Sanal Turnuvası'nda, Milli Takım adına yarıştılar ve gösterdikleri başarılı performanslarla, adlarını tarihe altın harflerle yazdırdılar. 12-14 yaş kategorisindeki sporcular Selin Özermiş ve Yudum Atan çifti, katıldıkları ilk uluslararası organizasyonda 19.25'lik dereceyle turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvaya bir üst yaş kategorisinde katılan sporcular, Şimal Sayman ve Okay Arsan ise 15-17 yaş grubunda elde ettikleri 19.90'lık dereceyle organizasyonu ikincilikle tamamladı.

Türk Milli Takımı ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Cimnastik Antrenörü Mehmet Ali Ekin, turnuvada elde edilen derecelerin mutluluğunu yaşarken, sporcuların elde ettikleri bu dereceyle Sanal Gençlik Festivali'ne (United Through Sports) katılmaya hak kazandıklarını da dile getirdi.

İlk tebrikler başkanlardan

Uluslararası turnuvada gösterdikleri mücadele ve elde ettikleri başarılarla hem kulübü hem de Türk ulusunu gururlandıran sporcuları ilk olarak kutlayan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülü oldu. Başkan Ergün ve Kulüp Başkanı Güzgülü, milli forma çatısı altında gerçekleşen bu başarıda emeği olan herkese teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kurbanı kimler kesemez? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Öğretmene şiddete yasal düzenleme geldi mi? Bakan Tekin yeni düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı mı? 11 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Mayıs burç yorumları nedir? MECLİS'TE GERGİN ANLAR! AK Parti ve CHP vekilleri neden birbirine girdi? Veli Ağbaba ne dedi? Kurban kesmek hangi ayette var? Kurban kesmek vacip mi farz mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Gelinim Mutfakta Damla kimdir? Gelinim Mutfakta Damla Çınar kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta Damla Çınar İnstagram hesabı ne? Anneler Günü hediye önerileri #128144 2024 Anneler Günü en kolay el yapımı hediye fikirleri neler? PASSOLİG ÇÖKTÜ MÜ? Passolig neden girilmiyor, çöktü mü? #9917 Abant gölü nerede? Abant gölü hangi şehirde, hangi ilde? Abant gölü tabiat parkı konumu! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL NE ZAMAN? 2024 ZTK Beşiktaş - Trabzonspor maçı nerede oynanacak? Çocuklara Kurban Bayramı Nasıl Anlatılmalı? Kurban Kesimi Çocuğa Nasıl Anlatılmalı?
ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title