Haberler

Manisa Bbsk'nın Tek Hedefi Galibiyet

Manisa Büyükşehir Belediyespor bu hafta deplasmanda oynayacağı zorlu Bayburt maçı öncesi düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor bu hafta deplasmanda oynayacağı zorlu Bayburt maçı öncesi düzenlenen kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

TFF 3. Lig'in 11. Haftasında Bayburt Grup Özel İdare'nin konuğu olacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Gürbey Yapı İnşaat A.Ş'nin Ege Çiftliği'nde organize ettiği kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ligde 10 haftalık periyodun geride kaldığını hatırlatarak, "Bu süre içerisinde Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin adını, kulübün ismini en iyi şekilde temsil ettiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Son 7 haftalık süre içerisinde aldığınız galibiyetler bizleri ve camiamızı mutlu etti. Tabi ki saha içerisindeki birbirinize olan yardımlarınız. Bir aile ortamı oluşturmanız. Bu başarıdaki en büyük etkenlerden birisidir. Sonuçta vermiş olduğunuz çaba ve gayretler bizleri mutlu ediyor. Hocamızın da beyanatı oldu. Ligin yeni başladığını ve daha 24 hafta olduğunu belirtti. Bu süreçte iniş çıkışlar olacaktır. Gönlümüz her maçı kazanmaktan geçiyor. Tabi önemli olan sezon sonunda lider olabilmek. Bu işler erken havaya girmekle olmuyor. Aynı çabayla, aynı sorumlulukla çalışarak bu süreci devam ettirmenizi istiyoruz" dedi.

Ligde ilk önemli viraja gelindiğini hatırlatan Başkan Ergün, "Bu haftada ligin en önemli ilk virajlarından birisine geldiniz. 6 puanlık maça çıkacağız. Geçtiğimiz hafta HEASK takımını yenerek rakibi saf dışı bıraktınız. Bu hafta yine Bayburt iddiasını sürdürmek için yenmek için sahaya çıkacaktır. Ancak yenersek onlarla da farkı açacağız. İnşallah 8'de 8 yaparak Manisa'ya dönmeniz tek arzumuz. Bunu yapacak güce sahipsiniz. Sizlere başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Levent Devrim ise zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Zor bir maç bizi bekliyor. Bizle aynı hedefi taşıyan bir takıma karşı oynayacağız. Son haftalarda onlarda çıkış yakaladı. Biz moralliyiz, kendimize güveniyoruz. İstekli, arzulu ve coşkulu bir şekilde sahaya çıkarak, Bayburt'tan galibiyetle döneceğimize inanıyorum" dedi.

Kahvaltıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, Alt Yapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, Teknik Direktör Levent Devrim, Kulüp Müdürü Alparslan Kaya, Gürbey İnşaat Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri Umut Gür, Özgür Gür, teknik heyet ve futbolcular katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Cengiz Ergün Bayburt Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title