Haberler

Lescott, Sezon Sonunda Manchester City'den Ayrılacak

Güncelleme:

Manchester City'nin tecrübeli stoperi Joleon Lescott, City günlerinin sona yaklaşmasından ötürü üzgün olduğunu belirtti.

Hafta sonu Chelsea'ye karşı oynanan FA Cup maçında savunma tandemindeki yerini alan Joleon Lescott, 2-0 kazanarak tur atladıkları maçta başarılı bir performans gösterdi.

"MANCHESTER GÜNLERİM BİTİYOR"

2012 yılında Roberto Mancini yönetiminde elde ettikleri Premier League şampiyonluğunda defansın ortasını birlikte idare ettiği Vincent Kompany'le yeniden beraber oynayan İngiliz stoper, bir yandan düzenli şekilde oynamak isterken bir yandan da Manchester'daki güzel günlerin bitecek olmasına hayıflanıyor:

"Oynamak güzel. İstediğim kadar sık mümkün olmuyor ama görev verildiğinde işimin gereğini yapabiliyorum. Beraber oynadığım Vincent Kompany harika bir oyuncu, bu kulübün önemli bir parçası. Son beş yıl boyunca onunla birlikte oynamak harikaydı, sona yaklaşıyor olmasına yazık."

"ŞANSINI KÖTÜ KULLANMIŞTI"

Uzun süredir önemli bir müsabakada süre almayan Lescott, son olarak Aralık ayı sonunda, Premier League fikstürü dahilinde Liverpool'a karşı oynadıkları maçta forma şansı bulmuş ama şansını kötü kullanmıştı.

BEŞİKTAŞ İLGİLENİYOR

Arada önem derecesi düşük kupa maçlarında oynama fırsatı yakalayan Lescott, menajer Manuel Pellegrini tarafından açıkça gözden çıkarılmıştı. West Ham United ve Fulham'ın transfer tekliflerinin yanı sıra Beşiktaş da oyuncuyla ciddi şekilde ilgilenmişti.

MANGALA TRANSFERİ OLMAYINCA...

Beşiktaş futbol direktörü Zeki Önder Özen'in katıldığı bir televizyon programında aktardığı üzere teklifi kabul eden Lescott'ın avukatı ve menajeri İstanbul'a gelerek temaslarda bulunmuş, ancak Manchester City'nin uzun vadeli ikame arayışı sonuçsuz kalınca transfer yatmıştı. Transferin son günlerinde Porto'dan Eliaquim Mangala'yı almaya çalışan City, Porto'nun masadan kalkması üzerine sezon sonu kontratı bitecek olan Joleon Lescott'ı kadroda tutmak zorunda kalmıştı.

SONRAKİ DURAĞI TÜRKİYE OLABİLİR

Sezon sonu kesin olarak Manchester City'den ayrılacak olan 31 yaşındaki Joleon Lescott'ın bir sonraki durağı Türkiye olabilir. Mayıs ayında İngiltere Milli Takımı ile birlikte Brezilya'ya gitme hayali ise şimdilik oldukça zor görünse de Chelsea karşısında oyunu ona Manchester City'de bir kısa ikinci bahar şansı verebilir.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Joleon Lescott Chelsea Spor Haberler

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Reisi'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Kazanın ardından ajanlar gösterileri engellemek için sokaklara inmiş

Reisi'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Kazanın ardından ajanlar gösterileri engellemek için sokaklara inmiş

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 26 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Köpeklerin uyutulması nasıl oluyor? Köpek uyutma yöntemi nedir? En kolay Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi başvurusu ve gerekli belgeler Kanser tedavisi gören Fatma Karanfil öldü mü? Fatma Karanfil kimdir, kaç yaşında, eşi kim? YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor?
Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title