Haberler

"Madem Öyle Benden Böyle"

Güncelleme:

Raul Meireles'in transferi teknik direktör Aykut Kocaman ile Alex arasındaki krizi arka plana itse de kulaktan kulağa dolaşan bir iddia krizin perde arkasına ışık tutuyor.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen ara ve ardından Raul Meireles'in transferi teknik direktör Aykut Kocaman ile Alex arasındaki krizi arka plana itse de kulübe yakın çevrelerde kulaktan kulağa dolaşan bir iddia krizin perde arkasına ışık tutuyor gibi! O SÖZÜ SÖYLEDİ Mİ!

Bu iddiaya göre Aykut Kocaman'ın yardımcısı İsmail Kartal, bir sohbette "Eninde sonunda bu Brezilyalılar'dan kurtulacağız" ifadesini kullandı. Ancak Kartal'ın kullandığı bu cümle bir şekilde kaptan Alex'in kulağına kadar gitti. Bunu ilk başta dışarıya yansıtmayan Alex, Spartak Moskova ile deplasmanda oynanan maç öncesinde yedek kaldığını öğrenince bunun kendisine yapılan operasyonun ilk aşaması olduğunu fikrine kapıldı. Gaziantepspor ile Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta kadroya da alınmayınca twitter'daki o sözleri yazdı... 'OPERASYON' OLARAK ALGILADI

Yani kaptan Alex, 11'e alınmaması ve ardından kadro dışı kalmasını teknik direttör Aykut Kocaman'ın o maçlar için yaptığı bir tasarruf değil, kendisine yapılan operasyon olarak düşündü. Bunun ardından da duygu patlaması yaşayan Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe kulübü ile ipleri kopartabilecek sözleri söylemek zorunda kaldı! Alex'in Sivas deplasmanında oyundan çıkarken Aykut Kocaman'ın kendisine verdiği desteği görmezden gelmesinin nedeni olarak da kendi düşüncesinde bir değişiklik olmadığını gösterir gibi. Şu anda Alex artık sadece Fenerbahçe'yi değil, bundan sonra futbol hayatına hangi takımda devam edeceğini de düşünüyor. ALEX DEVRE ARASINDA GİDEBİLİR

Kulübe yakın kaynaklar Alex'in gelecek sezon oynama garantisi almaması durumunda devre arasında ülkesi Brezilya'da bir kulübe tranfser olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtiyorlar. MESAJLARDAN VAZGEÇMEYE NİYETİ YOK!

Alex twitter'dan olmasa da bir şekilde mesajlarına devam ediyor. Men's Healt dergisinin Eylül sayısına konuşan Alex, "Zico gidince Avrupa hedefleri yıkıldı" ifadesini kullanmıştı. KOCAMAN'A TAŞ MI!

Kaptan Alex'in bu sözleri, "Aykut kocaman Avrupa kupası başarısını düşünmüyor" yorumlarına neden olmuştu. KAPTAN HUZURA MUHTAÇ!

Alex'in son oynanan Sivas maçında konsantrasyon eksikliği hissettiği görüldü.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Spartak Moskova İsmail Kartal Raul Meireles Aykut Kocaman Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title