Haberler

Maçın Ardından

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Bonnevay: "Oyun zorluklarla geçti ama genel anlamda Trabzonspor görevini yerine getirdi, güzel bir maç çıkardı" Lokeren Teknik Direktörü Maes: "Maçı kazanmamız gerekiyordu ama maalesef 1 1 bitti.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. hafta maçında, deplasmanda Belçika'nın Lokeren takımıyla 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Jacgues Bonnevay, oyunun zorluklarla geçtiğini, ancak genel anlamda Trabzonspor'un görevini yerine getirerek, güzel bir maç çıkardığını söyledi.

Karşılaşmanın hakemi tarafından maç sırasında tribüne gönderilen Teknik direktör Vahid Halilhodzic basın toplantısına katılmadı. Halilhodzic'in yerine basın mensuplarının karşısına yardımcı antrenör Bonnevay çıktı.

Bonnevay, zor bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Kendi evimizde 2-0 yendiğimiz Lokeren, burada  fazla risk alarak üstümüze geldi. Oyun zorluklarla geçti ama genel anlamda Trabzonspor görevini yerine getirdi, güzel bir maç çıkardı" dedi.

Maça kötü başladıklarını ifade eden Bonnevay, "Kalecimizin 1-2 kurtarışı bizi rahatlattı. Oyunda gelgitler oldu. Her iki takım da kazanabilrdi. 1-1'lik sonuç muhteşem bir skor değil ama fena da bir skor da değil" diye konuştu.

Bonnevay, grupta Legia Varşova'nın puanını 12'ye çıkardığını dile getirerek, Lokeren karşısında bir adım önde olmalarına karşın her şeyin yeterli olmadığını, kalan 2 maçta gruptan çıkmayı garantilemek istediklerini belirtti.

Bir soru üzerine Cardozo'nun 90. dakikada oyuna girmesini de değerlendiren Bonnevay, "Son dakikalarda baskı altındaydık. Oyunu rahatlatmamız gerekiyordu. Oyunun temposunu düşürmemiz için kulladığımız bir seçenekti. Muhteşem geçmişi olan bir futbolcuya alçak gönüllü şekilde oyunu girmesi nedeniyle de tebrik ve teşekkür etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Lokeren cephesi

Lokeren Teknik Direktörü Peter Maes ise Trabzonspor karşısında kazanmak zorunda oldukları bir karşılaşmaya çıktıklarını, ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Trabzonspor'un ilk 25 dakika iyi bir performans gösterdiğini ifade eden Maes, "Daha sonra pozisyonlar bulduk. Bunları değerlendirsek fark da yapabilirdik. Maçı kazanmamız gerekiyordu ama maalesef 1-1 bitti. Şimdi grupta kalan iki maçımızı da kazanarak Trabzonspor'un maçlarına bakacağız" dedi.

Halilhodzic, 14. resmi maçta 3. kez tribüne gönderildi

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, bu sezon 14. resmi maçta 3. kez tribünlere gönderildi. Maçın 28. dakikasında karşılaşmanın hakemine tepkisi nedeniyle Gianluca Rocchi tarafından tribünlere gönderilen Halilhodzic, daha önce İstanbul Başakşehir ve Legia Varşova maçlarında da aynı davranışı nedeniyle cezalandırılmıştı.

61. dakikada meşaleler oyunu durdurdu

Karşılaşmanın 61. dakikasında kale arkasındaki Trabzonspor taraftarlarının sahaya attığı meşaleler nedeniyle oyun kısa bir bir süre durdu.

Maçın hakemi Rocchi, takım kaptanı Bosingwa'dan taraftarları uyarmasını istedi. Taraftarların sahaya meşale atmayı bırakması ve zeminin temizlenmesinin ardından karşılaşma yeniden başladı

Karşılaşmanın 45+2. dakikasında takımının beraberlik golünü atan Waris, Trabzonspor formasıyla ilk golünü kaydetti. - Oost-Vlaanderen

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Varşova Belçika Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title