Haberler

Hamzaoğlu: Penaltıdan Önce Top Rakipten Taca Çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe'ye 4-0 yenilen Akhisar Belediyespor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sahadan istemedikleri bir skorla ayrıldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-0 yenilen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, sahadan istemedikleri bir skorla ayrıldıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, geçen hafta Torku Konyaspor karşısında aldıkları galibiyetten sonra İstanbul'a iyi bir sonuç almak için geldiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Maç istediğimiz gibi gitmedi. Maçın başında Bilal'in sakatlığının nüksetmesi, Sonko'nun atılması bizi saha içinde zayıflattı. Karşımızdaki takım Fenerbahçe. Golü buldular ve sonra da iyi oynadılar. Topa sahip olarak bizi yordular. Oyuncularımı da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Skorun 10 kişi kalmamıza rağmen böyle olmasını istemezdim."

"Penaltı pozisyonundan önce top rakipten taca çıktı"

Genelde hakemler hakkında konuşmayı sevmediğini dile getiren Hamzaoğlu, gelen bir soru üzerine maçın hakemiyle ilgili şu yorumu yaptı:

"Penaltı pozisyonundan önce top rakipten taca çıktı. Dördüncü hakeme bunu söyledim, gördüğünü söyledi ama hakemi uyarmadı. Dördüncü hakemle aramızda böyle bir konuşma geçti. Sonko'nun gördüğü ilk sarı kart doğru ama ikinci sarı kart penaltı olmasına rağmen gösterilmeyebilirdi. Pozisyon penaltı ama sarı kart olduğunu düşünmüyorum. Bizim forvet oyuncularımıza yapılan bir sürü faullü hareket vardı. Her şey eşit uygulansa belki Fenerbahçe'den de birileri atılabilirdi. Hakemler de hata yapabilir. Hiçbir şekilde kasıt olduğunu düşünmüyorum."

Bilal'in sakatlanması, Sonko'nun ise kırmızı kart görmesini maçın kırılma anı olarak değerlendiren Hamzaoğlu, deplasmanda bu sezon henüz gol atamamalarıyla ilgili olarak ise "Bugün aslında maça iyi başladık. Ceza sahasında birkaç atağımız da oldu. Bugün gol bulabilirdik. Demek ki bir sorunumuz var hala gol atamadık" dedi.

Devre arası herhangi bir oyuncularına transfer teklifinin gelmesi durumunda ne yapacaklarıyla ilgili bir soruya Hamzaoğlu, "Transferi düşünmedik ama oyuncularıma teklif gelirse onların da geleceğini düşünerek hareket ederiz. Biz oyuncularımızdan, oyuncularımız da bizden memnun. Onların talep edilmesi bizi de mutlu eder" yanıtını verdi.

Futbolcuların görüşleri

Akhisar Belediyespor'un kalecisi Evren Özyiğit, ağır bir yenilgi aldıklarını ve çok üzgün olduklarını dile getirdi.

Evren, Kuyt'ın penaltısını kurtarmasıyla ilgili, "Penaltı şans işi. Kısmet, kurtardık. Açıkçası pek de bir işe yaramadı" değerlendirmesinde bulundu.

Yeşil-siyahlıların bir diğer futbolcusu Merter Yüce ise kırmızı karta kadar Fenerbahçe'yle başa baş bir mücadele ortaya koyduklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Hamza Hamzaoğlu Fenerbahçe Spor Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title