Haberler

Maç biter bitmez paylaştılar! TFF'den Fenerbahçe'ye tebrik mesajı

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'yi tebrik etti. TFF'nin internet sitesinde yer alan tebrik mesajında, Fenerbahçe'nin Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'ı eleyerek çeyrek finale yükseldiği belirtildi ve Fenerbahçe'ye bundan sonraki turlarda başarılar dilendi.

Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale adını yazdırmayı başaran Fenerbahçe'yi tebrik etti.

TFF'DEN FENERBAHÇE'YE TEBRİK MESAJI

TFF'nin internet sitesinde yer alan tebrik mesajında, Fenerbahçe'ye bundan sonraki turlarda başarılar dilendi. Ayrıca, Fenerbahçe'nin ülke puanına yaptığı değerli katkılardan dolayı teşekkür edildi.

İşte TFF'nin o mesajı;

TFF'nin internet sitesinde yer alan tebrik mesajında, "UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda eşleştiği Belçika ekibi Union Saint- Gilloise'ı eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'yi tebrik ederiz. Ülke puanımıza yaptığı değerli katkılardan dolayı temsilcimize teşekkür eder, bundan sonraki turlarda başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Maç biter bitmez paylaştılar! TFF'den Fenerbahçe'ye tebrik mesajı

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe Gilloise Türkiye Belçika Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Mustafa Kaya:

bir fanatik Trabzonlu olarak Fenerbahceyi tebrik ediyorum , kupayi almadan gelmeyin .. türkiyede büyük algı operasyonu var fenerle trabzonu birbirine düşürüyorlar aradan galatasaray sığrılıp gidiyor ..

155
32
yanıtYanıtla
MUHALİFE BAŞKAN:

Sen TRabzonlu olamazsın sen bir dönmesin

yanıt3
yanıt8
Doğan Akdemir:

sana helal olsun. gs türkiye için büyük bir sorun dostum fb bjk ts aynı yolun yolcusu ama bunu kimse anlamak istemiyorum gsnin olmadıgı bir ligde oynamak şart artık.

yanıt1
yanıt0
salih bulut:

nasıl herşeyi Galatasaraya bağlıyorsunuz anlamak mümkün değil köy kupasında çeyrek final dirt ??????

19
99
yanıtYanıtla
Mehmet Deniz:

Kedi uzanamayacagi ete mundar dermis Salih

yanıt64
yanıt12
Tugrul Abus:

Elediğimiz takım avrupada cincona 2 maçta 9-10 gol atardı

yanıt33
yanıt8
Orhan D:

GAYSARAY gibi bir grup içersinde kimlerin olduğunu herkes biliyor. Şampiyonluk posterlerinden bile kaldırmanız gerekti. Utanmadan arlanmadan çıkıp şimdi laf ediyorsun. Mahalle maçında oynadığın sparta karşısında madara olmuş gelip burda klavye ağalığı yapıyorsun. Pes vallahi...

yanıt29
yanıt6
Abdulhak Myradow:

Tebrikler Fenerbahce.Ülke puanına katki yapip her sene championlar ligi gruplarına kalmayı garantilettiğin için teşekkürler.Türkiyenin lokomatif takımı FB-ye başarılar.

49
9
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

İlginç nasıl yaptılar böyle bişi

21
16
yanıtYanıtla
Yusuf Güven:

TFF'nin bu açıklamasını tebrik zannedenlere elimde satılık köprü var. Samimiyetten uzak, Fenerbahçe'nin sadece kaybettiği skorun paylaşılması manidar, 3-0'ın rövanşında yazsaydınız bari zahmet edip, az kaldı kurtulacağız sizden.

23
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title