Haberler

Lucas Ontivero: Galatasaray'dan Gidiyorum

Güncelleme:

Roberto Mancini döneminde Galatasaray'a transfer edilen ancak bir türlü beklenen katkıyı veremeyen Lucas Ontivero, Honved'e transfer olacağını söyledi.

Galatasaray'da bir türlü bekleneni veremeyen ve Gaziantepspor'a kiralanmasının ardından Türkiye'deki geleceği tam anlamıyla yılan hikayesine dönen Lucas Ontivero, yeni takımını bizzat kendisi açıkladı. 20 yaşındaki genç oyuncu, kariyerine bundan sonra Macaristan ekibi Honved'de devam edeceğini söyledi ve eski hocası Roberto Mancini hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı.

"ÜZGÜNÜM AMA HONVED'E GİDİYORUM"

Sporx'te yer alan habere göre; Lucas Ontivero, "Biraz üzgünüm ancak her zaman Tanrı'nın takdirini kabul etmişimdir. Artık Honved'e gidiyorum ve umarım yeni takımıma faydalı olabilirim. Oynamaya %100 hazırım" şeklinde konuştu.

"MANCINI HARİKA BİR HOCA"

Roberto Mancini döneminde Galatasaray'a anılan ve o döntem İtalyan teknik adam ile birlikte çalışma fırsatı yakalayan Arjantinli oyuncu, eski hocası hakkında da övgü dolu sözler sarfetti. Lucas Ontivero, Roberto Mancini hakkında "Mancini harika bir hoca futbol dünyasında şimdiye kadar çalıştığım en iyi insan. Umarım ilerde bir gün İtalya'da oynayabilirim. Devamlılık yakalamak için çalışmaya ve gelişmeye devam etmek zorundayım" dedi.

"İTALYA FANTASTİK OLUR"

Genç isim son olarak ise "Benim rüyam futbol oynamak ve bunu bir gün İtalya'da yapmak ciddi anlamda fantastik olurdu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Mancini Lucas Ontivero Galatasaray İtalya Spor Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (3)

aga baba:

hangı namusuz sana para verdı takımın paralarını harvurup harman savurdular

8
1
yanıtYanıtla
salim:

yukardaki resimde ontivero hangisi diye sorsanız bilemeyiz valla.

3
2
yanıtYanıtla
nakato metoMobil-ANDROID:

gidene yol yakisir

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title