Haberler

    Los Angeles Grand Prix'si Birincisi Marco Kutscher Oldu

    Geçtiğimiz haftasonu Los Angeles’ta Longines sponsorluğunda düzenlenen Grand Prix’nin galibi atı Van Gogh ile Marco Kutscher oldu.


    Los Angeles Grand Prix’si birincisi Marco Kutscher OlduGeçtiğimiz haftasonu Los Angeles’ta Longines sponsorluğunda düzenlenen Grand Prix’nin galibi atı Van Gogh ile Marco Kutscher oldu.


    Geçtiğimiz haftasonu Los Angeles’ta Longines sponsorluğunda düzenlenen Grand Prix’nin galibi atıVan Gogh ile Marco Kutscher oldu. Yarışmada ikinciliği dünya bir numarasıİskoçbinici Scott Brash elde etti.


    Yarışmanın sona ermesini beklerken geçici olarak lider koltuğunda oturan Scott Brash son ana kadar kupayıkaldırmayıbekledi ama tecrübeli binici Kutscher onu geride bıraktı. 29 yaşındaki Brash bu spor için gençsayılabilecek bir yaşta engel atlama dünyasının zirvesine yerleşmeyi başardı. Hello Sanctos ile Rolex Grand Slam turunu kazandıktan sonra dokuz yaşındaki kısrağıHello M Lady ile Longines Masters turunda da şansınıdenedi.


    Baraja sonuncu olarak katılan Kutscher bu şansınıiyiye kullandı. 13 yaşındaki Numero Uno’nun aygırıolan Van Gogh barajda Hello M Lady’den 89 salise hızlıgitmeyi başardı. Bir sene önce Caroline Müller’in eyerinin altında olan Van Gogh, Marco Kutscher ile Valkenswaard Grand Prix’sini de kazanmıştı. Brash barajda 15 salise ile Amerikalıbinici Kent Farrington ve Voyeur’ügeçmeyi başardı. Londra Olimpiyatlarışampiyonu İsviçreli binici Steve Guerdat dokuz yaşındaki atıKavalier ile dördüncüoldu.


    Cumartesi günüiki yarışkazanan Patrice Delaveau, Lacrimoso 3 HDC ile ilk turda çok güzel bir parkur çıkardı. Ama barajda ikili kombinasyonda karşılaştığıbir anlaşmazlık hayallerini suya düşürdü. Yarışmayı12 ceza puanıile yedinci sırada bitirdi.


    Yarışma parkurunu Belçikalıpist şefi Luc Musette çizerken, yedi binici ve atı baraja kalmayıbaşardı. Elky van het Indihof HDC ve Kevin Staut ikilisi ilk turda dört ceza puanıelde ederek baraj hakkınıkaybederken,İngiliz John Whitaker da aynışekilde dört ceza puanıile yarışmada derece hakkınıkaybetti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Los Angeles Van Gogh Spor Haberler

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

    Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

    Bakmadan Geçme

    Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir?
    DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title