Haberler

Dünyaca ünlü futbolcu Luis Diaz'ın babasını silahlı kişiler kaçırdı! Bilgi verene 40 bin sterlin verilecek

Güncelleme:

Liverpool'un yıldızı Luis Diaz'ın babası Luis Manuel, Kolombiya'da silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Polis, baba Diaz'ı bulmak için geniş çaplı bir arama başlatırken bu konuda bilgi verenlere 40 bin sterlin para ödülü verilecek.

Luis Diaz'ın anne ve babası, Kolombiya'da silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Başlatılan arama çalışmalarının ardından annesi Cilenis Marulanda, Barrancas bölgesinde hafta sonu bulunurken, babası Luis Manuel için çalışmalar devam ediyor.

EMNİYET SEFERBER OLDU

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen futbolcu Luis Diaz'ın babası Luis Manuel Diaz'ın bulunması için ülkesi Kolombiya'da arama çalışmaları sürdürülüyor. Kolombiya basınında yer alan haberlere göre, konu hakkında açıklamalarda bulunan Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, Diaz'ın babasının bulunması için emniyet yetkililerinin çalışmalarını tüm gücüyle sürdürdüğünü vurguladı.

40 BİN STERLİN PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK

Kolombiya'nın kuzeyinde Luis Diaz'ın babasını bulmak için devam eden operasyona, yüzün üzerinde emniyet yetkilisinin katıldığı ve bu konuda bilgi paylaşanlara 40 bin sterlin para ödülü verileceği ifade edildi.
Luis Diaz, yaşananlar nedeniyle Liverpool'un ağırladığı Nottingham Forest'ı 3-0 yendiği dün oynanan lig maçında, kadroda yer almamıştı.

Kaynak: AA / Spor

Kolombiya Liverpool Sterlin Baba Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title