Haberler

Liderlik Kavgasında Fenerbahçeli Taraftarlar Vuruldu

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'de liderlik kavgası sırasında bir taraftarın tabancasını rastgele ateşlemesinin ardından beş kişi yaralandı.

Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Fenerbahçeli taraftar grupları arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında bir taraftarın silahla rastgele ateş etmesi sonucunda beş kişi hafif şekilde yaralandı.

RASTGELE ATEŞ AÇTI

Olay saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Sarı-lacivertli takımın taraftar grupları arasında stat çevresindeki bir pastane önünde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, bir kişi, tabancasıyla rastgele ateş açtı. O sırada orada bulunan 5 taraftar kollarından ve bacaklarından hafif şekilde yaralandı. Yaralı taraftarlar kendi imkanlarıyla Bağdat Caddesi'nde bulunan özel bir hastaneye gitti. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.


ÜÇ KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olaya karıştığı iddia edilen üç kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan birinin üzerinde tabanca olduğu öğrenildi.

TARAFTAR GRUPLARI KAPIŞTI

Fenerbahçe taraftarlarının toplanma mekanı olarak bilinen Nazlı'nın Yeri'nde çıkan kavganın, GFB'nin yeni lideri Şahin'i tanımadığını bildiren Until The Grave ile GFB üyeleri arasında yaşandığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sefa Kalya Fenerbahçe Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (22)

Kafadaki otekilesme bitireceksinki adam muamelesi :

Vuran grubun ismine bakarmisiniz! Turkluklen turk sporuylan Turk takimiylan Hic alakasiz bir isim! Kucuk rand cikar mafya bozuntusu bir sey kokuyor. Yetkililer bu gibi mafya bozuntularinin simdiden kati onlemini almaliki, bunlar sivrilince azap yeni suc orgutlerinin onune gecmis olsun. Bunlarin daha buyuk suc islemelerini bu havaylan sivrilmelerini onlemeli devlet savcilar lutfen Bir kapidan iceri obur kapidan disari kanunlarindan kurtulacak , kanunsuzlarin ikinci firsati olamayacak kanunlar cikartilmali avrupada boyle neden bizde bu kanunlar cok esnek ?

61
1
yanıtYanıtla
shpongle:

Kanun çok, savcı, hakim yok . . .

yanıt16
yanıt0
HASAN TAYFUN:

FENERBAHCEYİ TUTAN İNSANLARIN ÇOĞU PİSLİK HEP BANA DERLER OYNAMADAN BAŞARI BEKLERLER YANİ KISACASI ÜÇ KAĞITÇI TARAFTARLAR

34
11
yanıtYanıtla
Ölü Kanarya:

Bjk daga mı iyi, hangi maçında hakem hatası yok ? Bu hafta hakem hatası var mı, yok mu ? Geçen hsfta kaç yane hemde ! Ondan önceki hafta, Oğuzhan parmak hareketi yapmadı mı ? Daha açık ŞİKE nasıl olur ? BJK''LİLER ÇENESİNİ KAPASIN !!!

yanıt2
yanıt3
BEŞİKTAŞLI HASAN:

BU SICAKTA KUR BAĞLI DERE ÇOK PİS KOKMASINDAN DOLAYI OLUŞAN KAÇIŞMA SONUCU ÇATIŞMA ÇIKMIŞTIR FENER BAHÇE TARAFTARI MAFYA DEĞİLDİR PİSLİKTİR

25
16
yanıtYanıtla
tarık:

sen kendi şarapçı hapçı taraftarına bak

yanıt14
yanıt4
Niye bu siddet ?:

Until The Grave ne ? Böyle Gruplar Fener de olursa normal seyirci gelmez ailesi ile.

28
1
yanıtYanıtla
4 YILDIZLI:

BEN FENEVDEN ARTIK NEFRET ETMİYOM ULAN HARBİ KOMEDİ BULAR NE NEFRETİ AZİZE FALAN ZİHUHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

16
9
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 4. 000 Salavat oku, Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa nın Şefaatine mazhar ol.

18
0
yanıtYanıtla
BUNU DA YAZ SEBASTİAN:

bu kadar cahil insanlar oldukça akp daha çokkkk kazanır

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title