Haberler

Kuyt 'şeytan' Oldu!

İngiltere Premier Lig'de 29.haftanın Önemli Maçında Liverpool Sahasında Lider Manchester United'ı Ağırladı.

İngiltere Premier Lig'de 29. haftanın önemli maçında Liverpool sahasında lider Manchester United'ı ağırladı. Anfield Road'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazanarak lidere bir darbe daha vurdu. Liverpool'a galibiyeti getiren golleri 34, 39 ve 65. dakikalarda Dirk Kuyt kaydetti. Luis Suarez ise ilk ve üçüncü goldeki katkısıyla galibiyetin bir diğer mimarı oldu.

Manchester United'ın tek golünü ise 90+2. dakikada Javier Hernandez attı. GOLLERİ GOALZONE FARKIYLA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN Bu sonucun ardından lider Manchester United 60 puanda kalırken; Chelsea'den sonra Liverpool karşısında da puan alamadı. Kırmızılılar ise puanını 42'ye yükseltti. SUAREZ PİŞİRDİ, KUYT YEDİ Karşılaşma orta alan mücadelesi şeklinde başlarken; ilk tehlike Manchester United'dan geldi. 16. dakikada Dimitar Berbatov'un ceza alanı dışından gelişine şutu direğe çarparak oyun alanını terk etti. Liverpool ise rakip kaleye daha fazla gitmeye başladığı dakikalarda ilk değişikliğini yaptı. 24. dakikada sakatlanan Fabio Aurelio yerini Kyrgiakos'a bıraktı. Ev sahibi ekibinin aradığı gol 34. dakikada geldi. Luis Suarez ceza alanı içinde arka arkaya attığı çalımlarla kale önüne kadar geldi. Yaptığı vuruş Pepe Reina'nın bacaklarının arasından geçerken; topa çizgi üzerinde son olarak dokunan Kuyt, takımını 1-0 öne geçirdi. NANI'NIN HEDİYESİ: 2-0 1-0'dan sonra da baskısını artıran Liverpool ikinci golü bulmakta zorlanmadı. 39. dakikada Luis Suarez'in sağ kanattan yaptığı ortaya penaltı noktası üzerinde Nani ters bir kafa vuruşu yaptı. Altıpas üzerinde müsait durumdaki Hollandalı futbolcu Kuyt bu fırsatı kaçırmadı ve kafa vuruşuyla Liverpool'u iki farklı üstünlüğe taşıdı: 2-0 MANU'YA KÖTÜ HABER! NANI SAKATLANDI! İlk yarının son dakikasında sahada kemik sesleri duyulmaya başladı. Sol kanatta Carragher, Nani'nin sol dizine çok sert bir darbede bulundu. Yerden kalkamayan Portekizli futbolcu sahayı sedyeyle terk ederken; yerini Javier Hernandez'e bıraktı. Bu pozisyon sonrası Carragher ve Van der Sar sarı kart gördü. Aynı dakikalar içerisinde bu kez Rafael, Lucas'a yaptığı faulün ardından sarı kart görürken; Brezilyalı futbolcunun üzerine yürüyen Martin Skrtel de hakem Phil Dowd tarafından sarı kartla cezalandırdı. İlk yarıyı ev sahibi ekip 2-0 önde tamamladı. KUYT HAT-TRICK YAPTI! İkinci devrede Manchester United daha baskın bir görüntü sergilese de, Liverpool savunmasını aşamadı. 59. dakikada Giggs'in kullandığı kornerde altıpasta topa kafayla vuran Berbatov'un şutunu çizgi üzerinden Raul Meireles çıkartırken; 65. dakikada ev sahibi ekip skoru 3-0 yaptı. Luis Suarez'in ceza alanı sağ dış bölgesinden kullandığı serbest vuruşu çizgi üzerinde kaleci Van der Sar elinden sektirdi. Boşta kalan topu iyi takip eden Dirk Kuyt meşin yuvarlağı bir kez daha Manchester United ağlarına gönderdi: 3-0

HERNANDEZ'DEN TESELLİ GOLÜ

Liverpool karşısında çok fazla pozisyon üretemeyen Manchester United 90+2. dakikada golü buldu. Ceza alanı sağından Ryan Giggs'in ortasında altıpasta Javier Hernandez'in kafa vuruşu ağlarla buluştu: 3-1

DIRK KUYT'IN İLKLERİ Liverpool'un Hollandalı futbolcusu Manchester United karşısında kaydettiği üç golle galibiyetin mimarı olurken; Premier Lig'de ilk kez hat-trick yaptı. Kuyt en son 2005 yılında Feyenoord formasıyla Willem II takımına hat-trick yapma başarısı göstermişti. Kırmızılılar'da en son Fernando Torres bir maçta üç gol kaydetmişti. 2009'un Ekim ayında Hull City maçında bir Liverpoollu futbolcu hat-trick yaparken; yaklaşık 1,5 sene sonra Kuyt üç golle rakip fileleri sarstı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title