Haberler

Kütahya'nın Altın Kızı Avrupa Şampiyonası'nda

- Kütahya'nın altın kızı Avrupa Şampiyonası'ndaKÜTAHYA - Kütahya'nın son yıllarda yetiştirdiği en başarılı sporcular arasında bulunan Hacer Yılmaz, Avrupa Şampiyonası barajını geçerek 5-8 Temmuz tarihlerinde Macaristan'ın Györ kentinde düzenlenecek olan Avrupa Yıldızlar Atletizm...

- Kütahya'nın altın kızı Avrupa Şampiyonası'nda

KÜTAHYA - Kütahya'nın son yıllarda yetiştirdiği en başarılı sporcular arasında bulunan Hacer Yılmaz, Avrupa Şampiyonası barajını geçerek 5-8 Temmuz tarihlerinde Macaristan'ın Györ kentinde düzenlenecek olan Avrupa Yıldızlar Atletizm Şampiyonası'nda ay-yıldızlı forma ile Türkiye'yi temsil edecek.

Her gittiği turnuvadan ve çıktığı her müsabakayı derece ile tamamlayan Kütahyalı 800 metre koşucusu Hacer Yılmaz, bu kez milli forma ile ülkemizi Avrupa Şampiyonası'nda temsil edecek. Eskişehir'de 27 Mayıs tarihinde düzenlenen olimpik deneme yarışını 2.13'lük derecesi ile geçen Yılmaz, İstanbul'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda da 800 metrede birinci olarak Türkiye'yi 5-8 Temmuz tarihlerinde Macaristan'ın Györ kentinde düzenlenecek olan Avrupa Yıldızlar Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı. Son çalışmalarını tamamlayarak şampiyonanın yolunu tutan Hacer Yılmaz, son 1 aydır şampiyona için yoğun bir program ile antrenmanlarına devam ediyor.

Diğer sporcu arkadaşları sezonu kapatırken kendisinin çalışmalara devam ettiğini söyleyen Hacer Yılmaz, "Son bir aydır antrenmanlara yoğun bir tempo ile devam ediyoruz. Diğer arkadaşlarımız sezonu kapatırken biz sezonu kapatmadık ve tamamen Avrupa Şampiyonası için hazırlandık. Heyecanlıyız ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edip madalya ile dönmek istiyorum" diye konuştu.

En büyük hayali Olimpiyat şampiyonu olmak

Atletizme 5 yıl önce başlayan ve bugüne kadar birçok madalya elde eden Hacer Yılmaz, en büyük hayalinin ise olimpiyatlara katılmak ve ülkesini en iyi şekilde temsil etmek olduğunu kaydetti.

Atletizm Antrenörü İdris Güleç ise başarılı sporcu hakkında şunları söyledi:

"Hacer Yılmaz bizim Avrupa Şampiyonası'na gidecek olan ilk sporcumuz. Daha önce birçok sporcumuz birçok şampiyonaya katıldı ancak bu düzeyde en iyilerin olduğu bir şampiyonaya katılan ilk sporcumuz olacak. Hacer ile ilgili bizim hayallerimiz var. Avrupa ve Dünya şampiyonaları ile olimpiyatlar. Şu an Avrupa Şampiyonası'nı görüyoruz, inşallah önümüzdeki süreçte de dünya ve olimpiyat şampiyonalarında Hacer Yılmaz'ı göreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hacer Yılmaz Kütahya Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title