Haberler

Kula'da gençlik merkezinin inşaatı başladı

Güncelleme:

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gökçeören Mahallesi'ne yapılan halı sahanın ardından, Gençlik Merkezi inşaatının da başladığını açıkladı.

Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gökçeören Mahallesi'ne yapılan halı sahanın ardından, Gençlik Merkezi inşaatının da başladığını açıkladı. Pandemi dönemine rağmen devletin hizmet noktasında her zaman bir adım ileriye gittiğini dile getiren Başkan Palabıyık, "Sayın bakanımızın memleketinde bizim hemşerilerimize her şeyin en güzeli yakışır." ifadelerine yer verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kula'nın en büyük mahallesi olan Gökçeören Mahallesi'nde, geçtiğimiz günlerde yapımı sona eren halı saha hizmete açıldı. Halı saha yatırımının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun söz verdiği Gençlik Merkezi inşaatı da başladı. Halı sahanın hizmete açıldığını ve Gençlik Merkezi inşaatının başladığını kendisine ait sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula'ya bu güzel yatırımlarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Türkiye'nin de içinde bulunduğu pandemi döneminde ülkenin yatırımlardan geri kalmadığını dile getiren Başkan Palabıyık, Kula'yı spor şehri yapmak için çalıştıklarını dile getirdi. 2019 yerel seçimleri öncesinde Gökçeören Mahallesi'ni ziyaret ettiğinde bir halı saha ve bir gençlik merkezi sözü veren Kulalı Bakan Kasapoğlu'nun sözlerini bir bir tuttuğunu belirten Başkan Palabıyık, "Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, seçimler öncesi Kula'ya geldiğinde, Gökeçören Mahalle'mize bir halı saha ve bir gençlik merkezini kazandırmak için söz vermişti. Seçimlerin hemen ardından çalışmalara başlanan Gökçeören Mahalle'mizde, yapımı tamamlanan halı saha inşaatı geçtiğimiz günlerde gençlerimizin hizmetine açıldı. Şimdi de yine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan Gençlik Merkezi inşaatı başladı. Tamamlandığında sadece Gökçeören halkına değil, bölgedeki diğer mahalleli vatandaşlarımıza da hizmet verecek olan Gençlik Merkezi'miz, hayırlı olsun. Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasaoğlu'nun memleketine yakışır bir şekilde, Kula'mızı spor diyarı yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sayın bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun memleketinde, bizim hemşerilerimize her şeyin en güzeli yakışır." ifadelerine yer verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gökçeören Hisarcık AK Parti Kula Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran'da yatırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran'da yatırılacak

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Bakmadan Geçme

Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kutsal Damacana 4 filminin konusu ne, oyuncuları kim? Kutsal damacana 4, ne zaman nerede çekildi? #128250 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü oldu, özel sektöre de 9 gün mü? Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları ve Niyazi Gül Dörtnala özeti! Niyazi Gül Dörtnala ne zaman, nerede çekildi? Niyazi Gül Dörtnala konusu ve oyuncuları Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Thor filmi konusu nedir? Thor ne zaman, nerede çekildi? Thor oyuncuları ve Thor özeti! Ölümcül Çarpışma filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Çarpışma filmi ne zaman, nerede çekildi? 4-5 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 4-5 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? AYM iptal kararları! Anayasa Mahkemesi'nin iptal ettiği KHK maddeleri neler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! 4 Haziran Güncel Akaryakıt Fiyatları: Motorin, Benzin ve LPG'ye İndirim mi, Zam mı Var? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi!
Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title