Haberler

Kujovic: "Türkiye'nin Fransa'da Başarılı Olacağına İnanıyorum"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İsveç Milli Takımı'nın Bosna Hersek asıllı forvet oyuncusu Emir Kujovic'in açıklaması "Türkiye'nin Fransa'da başarılı olacağına inanıyorum" İsveçli milli futbolcu Kujovic: "Türkiye'nin kadrosunda çok yetenekli ve oyunu her an değiştirebilecek futbolcular var" Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek İsveç Milli Takımı'nın Bosna Hersek asıllı forvet oyuncusu Emir Kujovic, Türkiye'nin turnuvada başarılı olacağına inandığını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İsveç Milli Takımı'nın Bosna Hersek asıllı forvet oyuncusu Emir Kujovic'in açıklaması " Türkiye'nin Fransa'da başarılı olacağına inanıyorum"

İsveçli milli futbolcu Kujovic:

" Türkiye'nin kadrosunda çok yetenekli ve oyunu her an değiştirebilecek futbolcular var"

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek İsveç Milli Takımı'nın Bosna Hersek asıllı forvet oyuncusu Emir Kujovic, Türkiye'nin turnuvada başarılı olacağına inandığını söyledi.

Bir dönem Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ve Elazığspor formaları giyen ve geçen sezon İsveç Süper Ligi'nde (Allsvenskan) Norrköping ile şampiyonluk sevinci yaşayan Emir Kujovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin kadrosunda çok yetenekli ve oyunu her an değiştirebilecek futbolcular var. Türkiye'nin başarılı olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

EURO 2016'dan sonra Türkiye'den gelecek tekliflere açık olduğunu kaydeden 27 yaşındaki futbolcu, "Daha önce Türkiye'de oynadım. Şu an için bir teklif yok ancak ileride gelirse değerlendirebilirim." dedi.

İsveç Milli Takımı'nın da çok kaliteli futbolculardan kurulu bir ekip olduğunu ifade eden Kujovic, "Ibrahimovic gibi bir dünya yıldızının bulunduğu İsveç Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosunda Fransa için yer bulmak benim çok önemli ve gurur verici. Fransa'da çok iddialıyız. İnşallah büyük bir başarı yakalayacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Emir Kujovic Türkiye Fransa İsveç Spor Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title