Haberler

Küçük Kızla İlişkiye Giren Futbolcu, Şimdi Türkiye'den Takım Arıyor

Güncelleme:

İngiltere'de 15 yaşından küçük kızla cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden ve ardından hapse giren futbolcu Adam Johnson, tahliye olduktan sonra futbol oynamak için Türkiye'den takım arıyor.

İngiltere'de 15 yaşından küçük bir kızla cinsel ilişkiye giren ve suçunu kabul ederek cezaevine giren futbolcu Adam Johnson, tahliye olduktan sonra futbol oynayamaya devam etmek istiyor. Hem de Türkiye'de!

İngiltere Premier Lig'de oynadığı dönemde Sunderland forması giyerken, reşit olmayan bir kızla cinsel ilişkiye giren ve 6 yıl hapis cezası alan Adam Johnson için flaş bir iddia ortaya atıldı.

FUTBOLA DEVAM ETMEK İSTİYOR

İngiliz basınında yer alan habere göre Mart 2019'da tahliye edilecek olan Johnson'un futbol hayatına devam etmek istediği belirtildi. İngiliz futbolcunun ülkesinde forma giymesinin artık zor olduğu vurgulanırken, Çin, Katar ya da Türkiye'den takım aradığı iddia edildi.

TÜRKİYE'DEN TEKLİF ALMASI ÇOK ZOR!

15 yaşından küçük kızla cinsel ilişkiye girmek suçundan hapis yatan Johnson'a hiçbir takımdan teklif gelmesi beklenmiyor. Özellikle Türkiye'den herhangi bir takımın bu futbolcuyu kadrosuna katma ihtimali çok düşük...

KENDİSİNE TAKIM KURMUŞ!

Johnson, Moorland cezaevinde kendisine bir futbol takımı kurup maç yapıyor. 'Johnson'ın Starları' adını verdiği takımı, sadece kendisi gibi 'cinsel saldırı' suçlarından hükümlü olanlar ile karşılaşabiliyor. Cezaevi yönetimi, yaşanabilecek saldırıları önlemek için Adam Johnson ve 'takım arkadaşlarını' diğer hükümlüler ile yan yana getirmiyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Adam Johnson Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (11)

Sırat:

Türkiye çöplük mü ki? ülke dışında istenmeyen burada baş tacı olsun. Türkiye ye olan bu bakış açısı acilen düzeltilmeli bunun için her spor kulübü üstüne düşeni yapmalı aksi takdirde ülke olarak kimseden saygı göremeyiz.

11
0
yanıtYanıtla
adımı yazdım:

cinsel tacize en az ceza verilen yer Türkiye olduğu için olabilir mi acaba?!

7
1
yanıtYanıtla
CONI:

Mantikli bizde saliyolar cunku

8
0
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

seni beşiktaş alır sen bi o takıma yakışrısın

1
5
yanıtYanıtla
Yol GEÇEN HANI:

Uyuşturucu bağımlılsı bile takım çalıştırdı bu ülkede Bu şahısta çok rahat takım bulur.

5
0
yanıtYanıtla
hakikat:

GÜLÜN GÜLÜN FİKRET ALIR 10 A SATARSA SON GÜLEN KİM OLUR GÖRÜRÜZ. TSYE BUGÜN CEZAGELDİ FİFADAN YARIN GSYEDE GELİYOR DURUŞMASI YARIN GSNİN FBYEDE GELİRSE MAYISTA BJK 5 SENE ÜST ÜSTE ŞAMP OLUNCA GÜLERSİNİZ.

1
4
yanıtYanıtla
REİS:

tiner mi çektin sen. . . ?

yanıt0
yanıt0
ERHAN:

başakşehirin alması lazım

2
1
yanıtYanıtla
pazarci:

Adana da fenomen gaspci ya gel. Sana supaneke ogretir. Imana gelirsiniz beraber

2
0
yanıtYanıtla
01:

burada adanayı agzına alanlar adanalıların çoook selamı var

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title