Haberler

Konyaspor Teknik Direktörü ve Futbolcular, Mehmetçik Kıyafeti ile Afrin'deki Askerlerimiz İçin Dua Etti

Güncelleme:

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve yeşil-beyazlı futbolcular, kamuflaj giyerek hazırladıkları videoda, Afrin'de görev yapan Türk askerlerine destek verdi.

Atiker Konyasporlu futbolcular, Afrin'de Türkiye'nin sınır güvenliğini tehdit eden terör unsurlarını ortadan kaldırmak için Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için asker üniforması giyerek hazırladıkları video ile destek mesajı gönderdi.

Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek ve yeşil-beyazlı futbolcular, Afrin'e yönelik operasyona katılan ve sınır boylarında, kışlalarında nöbet tutan Mehmetçikler için bir video yayımladı.

VİDEO SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Yabancı oyuncuların da yer aldığı, "Atiker Konyasporlu futbolcularımız ve teknik direktörümüzden Mehmetçik'e dua" başlığıyla sosyal medyada yayımlanan videoda, Ali Turan, Ömer Ali Şahiner, Orkan Çınar, Deni Milosevic, Nejc Skubic, Volkan Fındıklı, Mustapha Yatabare, Selim Ay, Emrullah Şalk, Mehdi Bourabia, Petar Filipovic, Vedat Bora, Moryke Fofana, Eren Albayrak, kaptan Ali Çamdalı ve teknik direktör Mehmet Özdilek, destek mesajını seslendirdi.

Konyaspor Teknik Direktörü ve Futbolcular 'Mehmetçik' Kıyafeti İle Afrin'deki Askerlerimiz İçin Dua Etti

"BEKLEMESİNLER"

Atiker Konyasporlu futbolcuların "Mehmetçik Duası" çalışması için özel bir stant hazırlandı. Futbolcular için askeri kıyafetler temin edildi. Video, "Zeytin Dalı Harekatı" operasyonu kapsamında kara harekatına katılan Uzman Çavuş 26 yaşındaki Mehmet Kuzu'nun "Ailene bir mesajın var mı?" sorusu üzerine, tankın üzerindeyken verdiği "Beklemesinler." cevabıyla başlıyor.

Futbolcular daha sonra, tek tek söz alarak Mehmetçikler için dua ediyor.

Vatanın bekası için kışlasında nöbet tutan, sınırda bayrağın gölgesini bekleyen, operasyonlara katılan bütün Mehmetçikler için hazırlandığı vurgulanan video, kaptan Ali Çamdalı'nın dev Türk bayrağını taşırken ekranda beliren "Allah'ım ordumuz, milletimiz yurdumuz sana emanet." duasıyla sona eriyor.

"TIPKI 57. ALAY GİBİ GERİ DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYOR"

Videoda futbolcuların; "Afrin'e giden yiğide! Ailene bir mesajın var mı diye soruyor. Yüreği vatan aşkıyla kavrulan Mehmetçik!, Tıpkı 57. Alay gibi geri dönmeyi düşünmüyor… Söyleyin aileme… Beklemesinler beni diyor. Bu memleketin kahraman evlatları, kınalı kuzuları, yiğit komutanları. Gözümüz gönlümüz dualarımız sizinle… Güneş teninizi yakmasın, yağmur canınızı acıtmasın… Burnunuz kanamasın, ayağınıza taş değmesin, gözünüzden yaş düşmesin… Başınız öne eğilmesin. Bombalar, kurşunlar kılınıza zarar vermesin… Ocağınız tütsün hiç sönmesin. Sancağımız, bayrağımız yere inmesin, ezanımız dinmesin! Gidişiniz dönüşünüz su gibi olsun… Analarımızın duası, ak sütü, sizi tüm tehlikelerden korusun… Adımlarınız tüm dünyayı inletsin. Allah sizi iki cihanda da aziz eylesin… Allah'ım ordumuz, milletimiz yurdumuz sana emanet." sözleri yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Özdilek Ali Camdali Konyaspor Afrin Spor Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500

Yorumlar (21)

vay rütbeliler:

Hepsi rütbeli üniforma giymiş, elin askeri o yıldızları apoletlemek için kaç sene doğuda çalışıyor haberiniz var mı? Eminim ki bu askerlerin çoğu askere gitmemiştir. Tamm destekleyin ordumuzu da size onbaşı rütbesi bile fazla er kıyafeti giyin.

3
7
yanıtYanıtla
dirilis vatan:

adamsin sifo

8
1
yanıtYanıtla
konyadan Afrindeki askerimize dua ile:

Helal olsun sana Anadlunun ve türkiyenin tek gurur temsilcisi ŞANLI KONYA SPOR seninle uğraşanlar utansın ellerinden gelse bu yaptığın eşsiz gzelikte olan davranışınızı ve desteğinizide futbol disiplin kurulunada gönderecekler ama sen aldırma kimseye yoluna devam allah yolunu açık etsin inş. Bu arada hepsi kuman gibi giyinmiş diyenler tutuğunuz o muazam büyük takımlarınızda giyseydide general kıyafeti giysediler onada razıydık oturunda onları eleştirin bu yorumlarınız saygısızlıktan başka bşy dğ

7
1
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Türk olmaktan her zaman gurur duydum belki de dünyada savaştan kaçmayan tek milletiz

8
0
yanıtYanıtla
şifoya heal olsun:

helal olsun gerçekten adam gibi adam.

7
0
yanıtYanıtla
Fatih41:

Şifo abi adamsın. TFF'' ye örnek olacak bir davranış yaptın. Helal olsun sana. Bu milletin duası yeter. .

6
1
yanıtYanıtla
my:

eleştirmek için eleştirenlere söylüyorum diğer takımlar hiçbirşey yapmayınca doğrusunumu yapmış oluyorlar anlamadım bu takım tek yürek olup mehmetçiğimizin yanında olduğunu göstermiş. adamlar bu gösteriyi her kişiye yapmıyorlar er kişilere yapıyorlar fark burda anlayana

5
0
yanıtYanıtla
mustafa:

maşşalah

3
0
yanıtYanıtla
Igor Tudor:

Oradan video yapip yollamak kolay memo kardes, aksam eve rahat gidecen luks yemekler yicen, luks arabalara binecen. Bari o uniformalari giymeyin birakin hakedenler giysin

0
3
yanıtYanıtla
ovn:

O üniformalar rütbeler gercek askerlerindir. Baska kıyafetler giyseydiniz keske

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title