Haberler

Konferanlarda Son Finalistler Belli Oldu

ABD Profesyonel Basketbol Ligi (Nba) Play-off Serisine Bu Sabaha Karşı Yapılan 2 Maçla Devam Edildi. Her İki Konferansta da Son Finalistler Belli Oldu.

ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) play-off serisine bu sabaha karşı yapılan 2 maçla devam edildi. Her iki konferansta da son finalistler belli oldu.

Batı Konferansı yarı finalinde Phoneix Suns ile karşılaşan San Antonio Spurs, maçtan 114-106'lık galibiyetle ayrılarak seride durumu 4-2'ye taşıdı ve finalde Utah Jazz'ın rakibi oldu.

Doğu Konferansı'nda ise finalde Detroit Pistons'ın rakibini belirleyecek maçta Cleveland Cavaliers, New Jersey Nets'i 88-72 yendi ve finale adını yazdırdı.

Son 5 yılda 3 kez Batı Konferansı finaline yükselen San Antonio Spurs'un sahasında oynanan ve 18 bin 797 basketbolseverin izlediği mücadelede ev sahibi takım, ünlü yıldızları Emmanuel Ginobili, Tony Parker ve Tim Duncan ile sonuca gitmeyi başardı. Maça yine yedekler arasında başlayan ve 35 dakika forma giyen Arjantinli Emmanuel Ginobili, attığı 33 sayıyla takımının en skoreri olurken, 11 ribaunt ve 6 asistle de taraftarından alkış topladı. Fransız oyuncu Tony Parker'ın 30 sayı ve 6 asistle tamamladığı mücadelede Virgin Adaları asıllı Tim Duncan ise 24 sayı ve 13 ribauntla “double double” yapmayı başardı. Michael Finley ise maçta 11 sayı üretti.

Cezası nedeniyle bir önceki maçta oynayamayan Amare Stoudemire, bu karşılaşmada Suns adına tam 38 sayı kaydetmesine karşın yenilgiyi engelleyemedi. Stoudemire, maçta ayrıca 12 de ribaunt aldı. Yılın en iyi takımına seçilen Kanadalı Steve Nash ise rakip potaya gönderdiği 18 sayının yanı sıra 14 de asist yaptı. Raja Bell ve Leandro Barbosa'nın 13'er sayılık performansları da Suns'a yetmeyince takım sahadan boynu bükük ayrıldı.

PISTONS'IN RAKİBİ CAVALIERS

Doğu Konferansı'nda yapılan yarı final karşılaşmasında ise Cleveland Cavaliers, rakibi New Jersey Nets'i 88-72 yenerek Pistons'a rakip oldu.

Doğuda normal sezonu 2. sırada tamamlayan Cavaliers, Nets'i 4-2 ile eleyerek son 15 yılda ilk kez konferans finaline yükseldi. Tarihinin 3. konferans finalini gören Cavaliers, deplasmanda LeBron James ile etkili oldu. James, maçta 23 sayı, 8 ribaunt ve 8 asistle takımına galibiyeti getiren oyuncu oldu. Donyell Marshall 18, Drew Gooden ise 16 sayı attı.

20 binden fazla seyircisiyle Continental Airlines Arena'da rakibini ağırlayan Nets'te ise Jason Kidd, 19 sayı, 12 ribaunt ve 8 asistle takımın en etkili ismiydi. Richard Jefferson 16 sayı ve 8 ribaunt, Mikki Moore ise 14 sayı ve 7 ribauntla karşılaşmayı tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title