Haberler

Kocaelispor - Altay Maçının Ardından Teknik Direktörler Değerlendirdi

Güncelleme:

Kocaelispor ile Altay arasında oynanan maçın ardından teknik direktörler Ertuğrul Sağlam ve Mustafa Ati Göksu maçı değerlendirdi. Sağlam, Fofana'nın yaptığı hareketi tasvip etmediğini belirtirken, Göksu ise puan almak istediklerini ancak başaramadıklarını söyledi.

- Kocaeli spor - Altay maçının ardından

Ertuğrul Sağlam : "Fofana'nın yaptığını hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz"

Mustafa Ati Göksu : "Puan almak istedik, alamadık"

KOCAELİ - Trendyol 1.Lig'in 3. haftasında Kocaeli spor, sahasında Altay'ı 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından teknik direktörler karşılaşmayı değerlendirdi.

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaeli spor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Eyüp maçı sonrasında şunları söylemiştim; yeni oyuncuların katılımı ve onlarla 4-5 dahi antrenman yaparak önümüzdeki hafta çok daha iyi Kocaeli spor izlettirme sözünü vermiştik. Yine maçtan önce de söyledim. Bugün biz çok mükemmel işler, kusursuz yapacak değiliz ama daha takım görüntüsü, iyi bir takım görüntüsü, futbol adına daha güzel şeyleri futbolcularımız uygulayacak dedik. Çok kritik maç oynadık. Kazanmaktan başka hiçbir şeyin bizi mutlu etmeyeceği, gelecek bakışımızı olumsuza çevireceği 90 dakika oynadık. Oyuncularımız sorumluluk aldı. Çok iyi ilk devre oldu. Sonrasında parça parça başka senaryolar çıktı. Önde baskıyla oyunu elimize alalım istedim. Taraftarın desteğini de arkamıza almak bizim için amaçtı. İyi başladık. Önde baskıyı kurduk. Taraftarı heyecanlandırdık. Onları da yanımıza alınca gücümüz biraz daha arttı. Sonrasında iki güzel gol attık ki antrenmanda ikisini de çalışmıştık. Defans-orta saha arasında Candeias'ın buluşması, Amaral'a servisi, Tanque'yi görmesi ve onun bitiriciliği. İkinci golde de servis sonrasında Amaral'ın pasında Cem'in güzel vuruşu. İlk devreden keyif aldım. İstediğimiz gibi bitirdik. İkinci yarı; Türk futbolunun hastalığı bu. Soyunma odasında da ikinci yarıya iyi başlamayı, topu rakibe vermemeyi oyuncularımdan istedim. Rakibe oyunu vermedik, kalemizde pozisyonda görmedik. Dengeli gitti. Ta ki Fofana'nın çok gereksiz bir şekilde kırmızı kart gördüğü dakikaya kadar. Sonrasında aklımızda başka oyuncu değişikliği vardı ama merkezde eksilince o türde oyuncuları aldık. ve bir Emir tercihi yaptık. Çok insan şaşırmıştır ama rakipten kısalmıştık, fiziksel dezavantajı ortadan kaldırmamız gerekiyordu. O bizi biraz rahatlattı. 3-0'e getirdik. Sonrasında pozisyon da bulduk ama hiç kabul edemeyeceğimizi basit bir gol yedik. Penaltı bize hiç yakışmayacak bir penaltıydı. Çok rahat geçmesi gereken, taraftarımızın rahatça izlemesi gereken maç son bölümde biz işkenceye çevirdik. Sonuç itibarıyla kazanmak ve 3 puan almak bizim için önemliydi" diye konuştu.

"Merkeze oyuncu transferini hızlandırmamız gerekecek"

Sağlam, transfer konusuna da değinerek, "Fofana'nın kırmızı kart görmesiyle ki birkaç maç ceza alacak, merkeze 2 oyuncu transferi gündemimizdeydi. Bunu hızlandırmamız gerekecek. Bu eksiğimizi Adana'ya kadar tamamlayabilirsek. Bu takım daha iyi takım haline gelecek. Birkaç eksiği de tamamladığımızda daha keyif veren, hedefine sağlam adımlarla ilerleyebilecek, kazanırken de, inşallah olmaz ama kaybederken de taraftarına keyif verecek, mutlu edecek takım olacak. Oyuncularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Şimdi yapmamız gereken bir iş var ki bu maç kadar önemli. Aynı önemde ve değerde Adana maçı oynayacağız. Ondan sonrası bizim adımıza iyi olacak. Altay'ı da tebrik ediyorum. Yaşı ilerlemiş birçok hoca var, transferi kapalı, Tuna hocayı da tebrik ediyorum. 3-0'dan 3-2'ye getirdi" açıklamasında bulundu.

Ertuğrul Sağlam, Fofana adına özür diledi

Fofana'nın rakibini ısırması ve sonrasında kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak ise deneyimli teknik adam Sağlam, "Üzülerek, samimiyetle söylemek istiyorum; Fofana'nın yaptığı hareketi hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Kendisiyle de konuştuk. O da çok üzgün. Genç bir oyuncu. O da arkadaşlarından da özür diledi. Ülke spor kamuoyundan özür diliyoruz. Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil. Dolayısıyla inşallah son olur" şeklinde konuştu. Deneyimli teknik adam, kulübün Fofana'ya ceza vermesiyle ilgili olarak da yönetimle görüşüp disiplin cezasında karşılığı neyse onu uygulayacaklarını, görmeden geçemeyeceklerini ifade etti.

Göksu : "Puan ve puanlar almak için geldik ama olmadı"

Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise şu sözleri kaydetti:

"Maçtan önce de söylemiştim; puan veya 3 puan alırsak dönüşümüz iyi olacaktı ve gelecek hafta Göztepe ile oynayacaktık. İlk yarı 2-0. Oyuncumuz sakatlandı, yerde yatarken oyun devam etti ve 2-0 oldu. İlk yarı Kocaeli gollerle beraber daha iyi oynadı. İkinci yarı oyunun şekli tamamen değişti. İlk yarı 2-3 oyuncumuz verilen görevleri tam yapamadılar. Değişikliklerden sonra bizim oyunumuz düzeldi. Beraberlikle de bitebilirdi ama futbol bu. Puan almak istedik, alamadık. Kocaeli'yi tebrik ederim.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Sağlam Altay Göksu Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title