Haberler

Kızılcabölükspor'da Duran korkuttu

Güncelleme:

TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor'da başkan Osman Duran kalp krizi geçirdi.

TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor'da başkan Osman Duran kalp krizi geçirdi. Kulüpten yapılan açıklamada anjiyo yapılan başkan Duran'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sarı-kırmızılı kulüpte uzun yıllardır başkanlık koltuğunda oturan Duran, dün akşam saatlerinde fenalaştı. Kentteki özel bir hastaneye götürülen Duran'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Duran, hastanede yapılan tetkiklerin ardından anjiyoya alındı. Operasyonun başarılı geçtiği, Osman Duran'ın hastanede tedavisinin süreceği belirtildi. Kulüpten başkanın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "Efsane Başkanımız Osman Duran'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz. Büyük başkanımızı bir an önce aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerine yer verildi.


- Denizli
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

KIZILCABÖLÜKSPOR Osman Duran Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title