Haberler

Kayserispor'da Burak Yılmaz sesleri

Güncelleme:

Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar ile yolların ayrılmasının ardından göreve Burak Yılmaz getiriliyor. İlk hocalık deneyimini yaşadığı Beşiktaş ile ayrılık süreci olaylı olan Yılmaz'ın kısa süre içinde sarı-kırmızılılara imza atması bekleniyor.

Oynadığı son 8 karşılaşmada sahadan mağlubiyetle ayrılan Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar ile yollar ayrılmıştı. Sarı-kırmızılılar, yeni hoca için sürpriz bir hamle yaptı.

HER KONUDA ANLAŞMAYA VARDILAR

Sercan Dikme'nin haberine göre, Kayserispor'un yeni teknik direktörü Burak Yılmaz oldu. Anadolu ekibi, Yılmaz ile her konuda anlaşmaya vardı.

BEŞİKTAŞ KARNESİ

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından sonra göreve getirilen Burak Yılmaz, siyah-beyazlılarla 6 maça çıktı. Beşiktaş bu karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Kayserispor Beşiktaş Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Metin Akarsy:

Burak Futboldan el çektirilmeli, oyuncu iken yaptığı ahlaksızlar, yalandan yere atlamaları emek hırsızlığı, ve bu güne yaptıkları bu adamın AHLAKSIZ oğlu AHLAKSIZ olduğunu gösterir ve batmış durumda ki Futbola bunun gibi aparatlar monta edilmemeli. Futbolda Beyaz eller başlamalı...

14
5
yanıtYanıtla
Ekin:

Burak gelirse Kayseri direk kümeye maglesef

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title