Haberler

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: "Değerini bulmayan hiçbir oyuncumu satmam"

Güncelleme:

Hes Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, sarı kırmızılı takımın başarılı futbolcularına gelen transfer teklifleri ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Hes Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, sarı kırmızılı takımın başarılı futbolcularına gelen transfer teklifleri ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, geride kalan sezon sarı kırmızılı takımda forma giyen ve başarılı bir sezon geçiren kaleci Doğan Alemdar ve Brezilyalı Pedro Henrique ile ilgili olarak transfer teklifleri geldiğini ancak bunlara olumlu yanıt vermediklerini söyledi. Başkan Berna Gözbaşı, "Kaleci Doğan ve Pedro için nabız yoklayan veya menajerler üzerinden Türkiye'den 2 Süper Lig, yurt dışından 2 takım teklifte bulundu. Ancak bu teklifler oyuncularımızın değeri olmadığı için kabul etmedik. Aslında bu oyuncularımızı bırakmayı da düşünmüyoruz. Yeni sezonda bu oyuncularımızı kadroda görmek isteriz" dedi.

Doğan Alemdar ve Pedro Henrique dışında Emre Demir, Nurettin Korkmaz hatta Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi biten Bernard Mensah ile ilgili transfer hareketliliği olduğunu söyleyen Başkan Gözbaşı, "Kayserispor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Değerini bulmayan hiçbir oyuncumu satmam. Ciddi teklif geldiğinde de bu oyuncularımız ile ilgili karar veririz. Ancak şu an için tüm oyuncularımız bizim için değerlidir" dedi.

Ligin ikinci yarısında 15 kişilik yabancı futbolcu arasına giremeyen ve sarı kırmızılı kulüp ile sözleşmesi devam eden Manuel Fernandes, Wilfried Kanga ve Harrison Manzala ile ilgili de bilgi veren Başkan Gözbaşı "Kendilerine kulüp bulmalarını söylemiştik. Ancak şu ana kadar bunu başaramadılar. Kulübümüz ile sözleşmesi devam eden bu oyuncuları tek taraflı feshedip göndermeyeceğiz. Bu oyunculara bir kez daha şans vereceğiz ve kendilerinden Kayserispor'un bir parçası olduklarını göstermelerini isteyeceğiz. Gitmek isterlerse de, kulüp bulmaları halinde gidebilecekler. Hem para verip hem de fesih yapmak gibi bir niyetimiz yok" cümleleri kurdu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pedro Henrique Kayserispor Hes Kablo Türkiye Spor Haberler

Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Aydın'da orman yangınına müdahale eden uçak Bafa Gölü'ne düştü

Aydın'da orman yangınına müdahale eden uçak Bafa Gölü'ne düştü

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Bakmadan Geçme

Ortadirek Şaban oyuncuları kim, konusu ne? Ortadirek Şaban nasıl bitiyor? Seçkin Tetikçiler filmi oyuncuları kim, konusu ne? Seçkin Tetikçiler filmi ne zaman, nerede çekildi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Deliha konusu nedir, oyuncuları kimler? Sonu nasıl bitiyor? Deliha ne zaman, nerede çekildi? Deliha ne zaman çıktı? Deliha hangi il ve ilçede çekildi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Arka Sokaklar 680. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 14 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar CANLI izle! 14 Haziran Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Orman yangınına müdahale eden uçak düştü mü? Uçak nereye düştü, ne oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Esra Erol sezon finali ne zaman? Esra Erol ne zaman, hangi tarihte sezon finali yapacak? Esra Erol sezon finali mi yapıyor? 15 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 15 Haziran burç yorumları nedir?
Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti, partneri Nur Viral canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti, partneri Nur Viral canlı yayında hüngür hüngür ağladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title