Haberler

Kayseri Erciyesspor'da Toplu İmza

Güncelleme:

Kayseri Erciyesspor, kadrosuna kattığı 7 futbolcuya bugün toplu imza attırdı.

Kulüp Başkanı Ziya Eren, toplu imza töreninden önhce bir soru üzerine UEFA'nın men kararıyla ilgili olarak, "Bu karar sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerine değil, ülkemiz futboluna zarar ve üzüntü vermiştir. Karar henüz netleşmedi. İtiraz süresinde, umarım kulüplerimiz lehine karar çıkar. Bu sorunu ülkemiz adına en az zayiatla atlatırız. Türk futbolunun temiz ellerde, dünya futbolunda söz sahibi olmasını arzu ederiz." dedi.

TOPLU İMZA

Kayseri Erciyesspor'un yeni ve eski oyuncuları bu sabah Başkan Ziya Eren, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Fuat Çapa, eski ve yeni oyuncularıyla kahvaltıda bir araya geldi. Daha sonra kulüp onursal başkanı olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Bbüyükkılıç'ın makamında toplu imza töreni yapıldı.

Azofeifa (Gençlerbirliği), Ferhat Çapa (Gençlerbirliği), Björn Vlemınckx (Gençlerbirliği), Cem Can (Gençlerbirliği), Murat Akın (Torku Konyaspor), Uğur Demirkol (Ankaragücü) ve Sinan Kaloğlu (Sanica Boru Elazığspor) mukavelelerini imzaladı.

Mavi siyahlı ekipte daha önce kaleci Bojan Jorgacevic (Kulüp Brugge), Georges Madnjeck (Auxerre), Arauz Ovares (Kostarika), Kerim Avcı (Rot Weiss Essen), Volkan Okumak'la sözleşme imzalamıştı. Kayseri Erciyesspor, 27 kişilik kadrosuna alt yapı oyuncuları Ramazan Ögünç, Bilal Kılıç, Serkan Güçlü ve Emre Dönmez'i de aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Fenerbahçe Ziya Eren Beşiktaş Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title