Haberler

Karşıyaka'da Yılmaz Vural Sesleri

Güncelleme:

İzmir ekibi, üt üste alına kötü sonuçlardan sonra Cüneyt Dumlupınar'ın görevine son verip teknik direktörlük koltuğunu Yılmaz Vural'a emanet edecek.

PTT 1.Lig'de mücadele eden Karşıyaka'da yöneticilerin 1461 Trabzon yenilgisinden sonra 1 maç daha şans tanıdığı genç teknik adam Cüneyt Dumlupınar'la dün deplasmanda alınan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyeti sonrası ipleri koparma noktasına geldiği öğrenildi. Kulübün finansörü olan iş adamı Erdal Acar ve profesyonel şubede görev yapan yeğeni Devrim Acar'ın Yılmaz Vural'la hem İstanbul'da, hem de Gaziantep dönüşü Çeşme'de görüştüğü öne sürüldü.

24 YIL SONRA GERİ DÖNECEK

Kariyeri boyunca toplam 25 takımda görev yaparak Türk futbolunun en gezgin teknik adamlarından biri olan Yılmaz Vural, Karşıyaka ile anlaşması durumunda 24 yıl sonra yeşil kırmızılı kulübe dönmüş olacak.

13 KEZ KÜME DÜŞMEKTEN TAKIM KURTARDI

Son olarak geçen sezon Kardemir Karabükspor'la küme düşme acısını yaşayan tecrübeli teknik adam, 1990-1991 sezonunda Karşıyaka'da 15 maçta görev yaptı. Vural bugüne dek çalıştırdığı 3 takımı Süper Lig'e çıkarırken 13 kez küme düşmekten kurtaramadı. Futbolculuk kariyerinde henüz 20 yaşında ayrıldığı Karşıyaka'ya 35 yaşında teknik sorumlu olarak dönen Cüneyt Dumlupınar ise kulüpteki geleceğiyle ilgili yorum yapmadı.

ACAR FUTBOLA PATRON OLUYOR

Karşıyaka'da yönetimle arası ligin ilk haftasından bu yana gergin olan Erdal Acar'ın sezonun kalan bölümünde futbol şubesinde daha aktif söz sahibi olacağı iddia edildi. Taraftarın geçen hafta yönetimle yaptığı görüşmeden sonra antrenmana giderek futbolculara sözlü teminat veren Acar, Gaziantep deplasmanını da izledi. Erdal Acar'ın futbol şubenin tüm sorumluluk ve maliyetini üstlenmesi bekleniyor. Yönetim ve Acar arasında bu konuda henüz resmi bir görüşme ve protokol yapılmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yılmaz Vural Erdal Acar Dumlupınar Karşıyaka Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

alperenler:

Beğenmediğiniz şu yılmaz uralda bulunan Almanya fıtbol akademisi diploması Türkiye de kaç teknik direktör ve yorumcuda var boş boş konuşun olursa karşıyakamızda büyük katkısı olacaktır.

17
1
yanıtYanıtla
ong bak:

fenerde olsa kesin şampiyonlar ligi kupasını alırdık 5 sene üst üste şampiyonluk garanti yılmaz hocanın pereiradan ne eksiği var Allah aşkına ancelotti gibi adam bikere hakını yemişler yılmaz hoca

13
1
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Fener yine kısmet tepti. Yılmaz Hoca''yı yine elinden kaçırdı. Belki de bu şansı bir daha yakalayamaz tescilli şikeci fenerbahçemiz. Yılmaz hoca tam fenere göreydi. Yaralı fenerin yarasına merhem olurdu. Bizden söylemesi. Belki de şikeci feneri hizaya getirirdi.

8
4
yanıtYanıtla
cotanak:

Adam adammmmmm

11
1
yanıtYanıtla
BÜYÜK ALTAY:

İyi olur ksk ya katkı sağlar

11
1
yanıtYanıtla
Hakan goztepe:

Forza goztepe

8
1
yanıtYanıtla
göztepeliMobil-ANDROID:

isabet olmus kafsinkaf kümeye

0
5
yanıtYanıtla
tüh be:

2 hafta daha sabretse fenere gelecekti.

3
0
yanıtYanıtla
AZIZ BAHÇE:

Fenerbahçe için yanıp tutuştu bu Adam. Şikeci Aziz bir şans vermedi şu adama. Fener şikeci başkan sayesinde bu sene de şampiyon olamayacak. En azından yılmaz hocayı bu sene deneseydik. .

3
0
yanıtYanıtla
33Mobil-ANDROID:

mersini final maçında satan 5krs etmez bi adam gelecek takima yazık

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title