Haberler

    Karl-Heinz Rummenigge, Jurgen Klinsmann'ın Bayern Münih'ten Ayrılış Sürecini Anlattı

    Bayern'in İcra Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, 2009'da görevine son verilen teknik direktör Jurgen Klinsmann'ın küçük gibi görünen bir hataya kurban gittiğini söyledi.

    Bayern'in İcra kurulu başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Bayern'in eski teknik direktörü Jurgen Klinsmann'ın küçük bir hatasının kovulmasına neden olduğunu söyledi.

    Goal Amerika'ya konuşan Karl-Heinz Rummenigge, Jurgen Klinsmann ile ilgili "O, görevine başladığında başarılı olacağı zaten sürpriz değildi. Çünkü o Amerika'da göreve başladığında o ve bizler bir sadece bir hata yapmıştık. Belki küçük bir hata olarak görünebilir ama büyük bir hataydı. Ama onun yardımcı antrenörü Meksikaslı çok iyi bir beyefendiydi. Ama kendisi ne Alman futbolu ne de Bundesliga hakkında en ufak bir şey biliyordu. Belki ona Alman bir yardımcı vermeliydik. Bu onun bizle kalmasını sağlayabilirdi. Tıpkı 2006 Dünya Kupası'nda Joachim Löw'ün yardımcılığını yaptığı zamanlar gibi. Dediğim gibi küçük bir hata gibi görünebilir ama öyle değil" dedi.

    Klinsmann'dan özür dileyen Alman futbol efsanesi Rummenigge, "Ondan özür dilemeliyim. Çünkü Bayern'den ayrılması gerektiğinde çok üzülmüştü. B u sadece onun hatası değildi. Biz de hata yaptık" dedi.

    O Meksikalı kimdi?


    Rummenigge'nin bahsettiği yardımcı antrenör Martin Vasquez, Temmuz 2008'den başlayarak 9 ay Klinsmann'ın ayrdımcılığını üstlenmiş, ama üst üste alınan kötü sonuçlar onun da takımdan ayrılmasıyla sonuçlanmıştı. Klinsmann'ın ABD'nin başına geçmesiyle yeniden Alman Teknik adamın yardımcısı olan Meksikalı eski futbolcu Mart 2014'te yardımcılıktan alınıp ABD'nin tarama ekibinde görevlendirildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Jurgen Klinsmann Bayern Münih Spor Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Bakmadan Geçme

    Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 22 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 22 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

    Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title