Haberler

    Kanarya Ne Yaptıysa Olmadı: 0-0

    Fenerbahçe, sayısız gol fırsatından yararlanamadığı Trabzonspor karşısında bir puana razı olarak 7 haftalık aranın ardından ilk puan kaybını yaşadı.

    Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta karşılaşmalarında sahasında Trabzonspor'u konuk eden Fenerbahçe, 90 dakika boyunca üstün oynadığı maçta rakibine diş geçiremedi ve 0-0'lık skorla bir puana razı oldu.

    Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun kontrolünü elinde tutan Fenerbahçe olurken, birçok net pozisyona da girerken, daha çok ani ataklarla şans araya Trabzonspor ise bu konuda fazla başarılı olamadı. Sarı-lacivertli ekibin ilk yarıda daha çok Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün bindirmeleriyle kanatlarda etkili olduğu görüldü.

    ÜST ÜSTE POZİSYONLAR

    11. dakikada Fenerbahçe kalesinde bir tehlike yaşandı. Bruno Alves'in geri pasında ön direkte topu kontrol etmek isteyen Volkan, meşin yuvarlağı ayağının altından kaçırsa da ikinci hamlede tehlikeyi savuşturdu. 13. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Yusuf'tan sıyrılan Mehmet Topal, son çizgiden ortasını yaptı. Emenike'nin zor pozisyonda topun gelişine yaptığı vuruşta top üstten dışarı gitti.

    15. dakikada Fenerbahçe Diego ile gole yaklaştı. Sağ kanatta Yusuf'tan sıyrılan Gökhan'ın pasında penaltı noktası üzerindeki Emenike, müsait pozisyondaki Diego'yu gördü. Brezilyalı yıldız topu sağına çekip vuruşunu yapsa da savunmaya çarpan top kornere çıktı.

    VOLKAN'DAN KRİTİK KURTARIŞ

    18. dakikada kullanılan serbest vuruşta tıopun başına geçen Mehmet Ekici, kaleye yaklaşık 25 metrelik mesafeden şansını denedi ama köşeye giden topu Volkan son anda kornere tokatladı.

    20. dakikada ani gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan'ın pasında ceza sahası iç sağ çaprazda topla buluşan Dirk Kuyt'ın vuruşunda top kaleci Hakan'da kaldı. 23'te ceza sahası dışında topla buluşan Erkan'ın sert şutunda Volkan ayaklarıyla topu kornere çeldi.

    DIEGO YOKLADI

    27. dakikada Fenerbahçe yine Diego ile etkili geldi. Ceza sahası dışında topla buluşan yıldız futbolcunun topu sağına çekerek yaptığı sert vuruşta kaleci Hakan gole izin vermedi. 33. dakikada Fenerbahçe penaltı bekledi. Gökhan'ın sağdan ortasında ceza sahası içinde topu kontrol eden Emenike, Özer'in arkadan yaptığı müdaheleyle yerde kaldı ama maçın hakemi oyunu devam ettirdi.

    34. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk'un arka direğe doğru aşırttığı topa arka direkte Mehmet Topal kafayı vurdu ama top az farkla üstten auta gitti.

    YANAL'DAN ERKEN DEĞİŞİKLİK

    Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin sağ kanattan gelişen etkili atakları sonrasında Sefa Yılmaz'ın yerine İshak Doğan'ı sahaya sürdü ve bu değişiklikle son bekteki Yusuf öne kaydı.

    İlk yarının geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve ilk 45 dakika golsüz eşitlikle geçildi.

    EMENIKE ZORU BAŞARDI!

    İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Fenerbahçe olurken, maçın bu bölümünde Trabzonspor orta sahası tamamen kontrolü kaybetti ve sarı-lacivertli takım oyunu istediği gibi yönlendirdi.

    46. dakikada Caner'in kullandığı köşe vuruşunda Mehmet Topal kafayu vurdu ama top üstten dışarı gitti. 59. dakikada ise Fenerbahçe mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Trabzonspor ceza sahasında oluşan karambolde Mehmet Topal'ın şutunda altıpas üzerinde topu önünde bulan Emenike, bomboş durumda topu kaleci Hakan'ın üzerine nişanladı.

    KARTAL'DAN İLK HAMLE

    Fenerbahçe, ilk oyuncu değişikliği hakkını 58. dakikada kullanırken, Dirk Kuyt'ın yerine Moussa Sow oyuna dahil oldu.

    72. dakikada savunma arkasına gönderilen topa Moussa Sow hareketlendi ama tehlikeyi sezen Hakan iyi bir zamanlamayla kalesini terk edip topun sahibi oldu. 75'te sağ kanatta topla buluşan Moussa Sow'un ortasında Selçuk penaltı noktası üzerinde kafa vuruşunu yaptı ama top yandan dışarı gitti.

    HAKAN'DAN GEÇİT YOK!

    90. dakikada Hakan'dan çok kritik bir kurtarış daha geldi. sağ kanattan yapılan ortada savunmadan seken topu sol çaprazda önünde bulan Webo, müsait durumda vuruşunu yaptı ama Hakan gole izin vermedi.

    90+6'da inanılmaz bir pozisyon daha yaşandı. Caner'in soldan ortasında ön direkte Emenike kafa vuruşunu yaptı. Kale önünde Moussa Sow diziyle vuruşunu yaptı ama top dışarı gitti ve maç 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

    Bu sonucun ardından Fenerbahçe 43 puana yükselerek maç fazlasıyla zirvedeki yerini korurken, Trabzonspor ise 30 puanla haftayı tamamladı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mehmet Topal Caner Erkin Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Bakmadan Geçme

    16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
    İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

    İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title