Haberler

Kahta 02 Spor: 2 Mardin Fosfat Spor: 4

Güncelleme:

Kahta 02 Spor, kendi evinde ağırladığı Mardin Fosfat Spor'a 4-2 mağlup oldu.

Kahta 02 Spor, kendi evinde ağırladığı Mardin Fosfat Spor'a 4-2 mağlup oldu.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele veren Kahta 02 Spor, kendi sahasında karşılaştığı Mardin Fosfat Spor'a 4-2 mağlup oldu.

Kahta Atatürk Stadında, Kahta 02 Spor ile Mardin Fosfat Spor karşı karşıya geldi. Mardin Fosfat Spor, maçın 11. Dakikasında Turgut Zengin'ın ve 24. Dakikasında ise Melih Kılıç'ın attığı gol ile 2- 0 öne geçti.

Zorlu geçen karşılaşmanın 29. Dakikasında Kahta 02 Spor oyuncularından İsmail Palta sarı kart aldı. Maçın 33. dakikasında gol atan Kahta 02 Spor oyuncularından Ahmet Tuna Akıl, durum 2-1 yaparak ilk yarı sona erdi.

Karşılaşmanın 45+8. Dakikasında Serdar Aşuk kızmızı kart aldı. Tansiyonun iyice yükseldiği maçta Kahta 02 Spor oyuncularından Salih Sarıkaya maçın 59. Dakikasında sarı kart görürken, maçın 75. dakikasında ise Caner Çolak da sarı kart aldı. Gol arayışında olan Kahta 02 Spor oyuncularından Hakan Akman, maçın 84. Dakikasında attığı gol ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın 85. Dakikasında Mardin Fosfat Spor Oyuncularından Rıdvan Sönmez sarı kart aldı. Çekişmeli geçen maçın Maçın 90+4. Dakikasında Mardin Fosfat Spor oyuncularından Ali Kemal Özkan attığı gol ile durum 3-2 oldu. 90+6. Dakikasında Mardin Fosfat Spor oyuncularından Rıdvan Sönmez kırmızı kart aldıktan sonra karşılaşmanın 90+8. Dakikasında Mardin Fosfat Spor oyuncularından İzzetin Kepenç'in attığ gol ile maç 4-2 sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mardin Kahta Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title