Haberler

    Beşiktaşlı Taraftarlar, Kadıköy'e 3 Bin Adet Pancu Fotoğrafıyla Gidecek

    Güncelleme:

    Beşiktaşlı taraftarlar, Fenerbahçe derbisi için Pancu organizasyonu yapıyor. Siyah-beyazlılar Kadıköy'e 3 bin adet Pancu fotoğrafıyla gidecek.

    Sosyal medyada örgütlenen siyah-beyazlılar, maça 3 bin adet Pancu fotoğrafıyla gideceklerini bildirdiler. Pancu, ' Kadıköy Panteri' olarak anılıyor. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 2004-2005 sezonunda Kadıköy'de oynanan karşılaşma Türk futbol tarihine geçti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında 17 Nisan 2005'te oynanan maç, adeta gol düellosu şeklinde geçerken, Beşiktaş'ın Rumen futbolcusu Daniel Pancu'nun kaleye geçmesi adeta maça damgasını vurdu.

    PANCU, KALEYE GEÇMİŞTİ

    Karşılaşma 3-2 Beşiktaş'ın lehine devam ederken, 81. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı ve siyah beyazlı takımda kaleci Cordoba kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Üç oyuncu değiştirme hakkı dolan Beşiktaş'ta kaleye Rumen futbolcu Pancu geçti. Alex, 82. dakikada kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak durumu 3-3'e getirdi.

    Beşiktaşlı Taraftarlar, Kadıköy'e 3 Bin Adet Pancu Fotoğrafıyla Gidecek

    MAÇA ÖZEL TİŞÖRTLER BASILMIŞTI

    Derbiye 10 kişi devam eden Beşiktaş'a karşı taraftarının da desteği ile ataklarını ataklarını arttıran Fenerbahçe, Pancu'yu geçmeyi başaramadı. Beşiktaş maçın uzatmalarında bulduğu golle 4-3 öne geçen Beşiktaş, unutulmaz bir derbi zaferi elde etti. Maçı 4-3 kazanan Beşiktaş, daha sonra bu maçın anısına hatıra tişörtleri yaptırırken, Pancu'nun lakabı da "Kadıköy Panteri" oldu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Beşiktaş Kadıköy Spor Haberler

    Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

    Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

    İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

    İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

    Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

    Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

    Bakmadan Geçme

    15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

    Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

    500

    Yorumlar (10)

    CEM:

    2000LE 2018 ARASI YILLARDA FENERBAHCE BESIKTASI DEPLASMANDA DEFALARCA YENDI. . . AMA KONUSMUYORLAR. . . KONUSMADILAR. . . AMA BESIKTAS KONUSUYOR. CUNKI BESIKTAS ICIN NADIR OLUYOR BOYLE GALIBIYETLER

    8
    7
    yanıtYanıtla
    çArşI Lideri:

    Beşiktaş bu maçın mutlak favorisi elbette fakat hakem faktörü maçın kaderini etkileyebilir. (Her zaman olduğu gibi. . . )

    9
    0
    yanıtYanıtla
    Fatih:

    Gdeçmişi bırakın geleceğe bakın. Şimdi kim bilir, kim tanır ki Panku''yu?

    5
    4
    yanıtYanıtla
    Saddam:

    Geçmişini bilmiyosun kim olduğunda belli değildir git bi sor ......

    yanıt5
    yanıt2
    vezir42:

    bir fb olarak o zamanlar sözde daha kalitesizdik ama oynayanlar da ruh vardı bugüm kim ne derse desin ne o günlerin ruhu ne de maçların tadı var laf atan bjk arkadaşlar başarılar ortada bu ligde fb ile gs yarışıyor 10 yılda bir de siz katılıyorsunuz ne kadar kalıcı olacak bu sefer göreceğiz ama açık konuşmak gerekirse şuan bir çok fb gönlü el vermese de yenilgiyi istiyor çünkü ne yazık ki yönetimlerimiz başarılı olanları gönderiyor başarısızlar da ısrar ediyor siz maçı cocuyla beraber alın bzden

    3
    4
    yanıtYanıtla
    faruk söyler:

    90''da sergen desem çok kızar mısın? kadıköy''de pancu''yu hatırlar mısın?

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Ercep:

    Stada nasıl baskın yaptık desem, çok kızar mısın? Dakika 90 desem, Tuncay''ı hatırlar mısın?

    yanıt0
    yanıt1
    Ttt:

    Son 20 yılda Galatasaray Fenerbahçeyi kadıköyde 19 yıldır yenemiyor,ama son 20 yılda Galatasaray 11 kez şampiyon olmuş Fenerbahçe ise 6(: yani gs bu yıllarda formasına 2 yıldız takmış(: ve az kaldı 5.inci yıldıza(:

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Köfteci selahattin:

    En büyük evlenle fenevbahceeee

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Firrrrratttt:

    Aydinaryusa bagli herseyy.. zerre kadar ne besiktasa nede feneve zarari yada faydasi olmasin.. isini yapsin. Herkesin fenevliler dahil bildigi uzere macin favorisi besiktas. Goreceksiniz macta da ustun oynayan her zamanki gibi besiktas olacak.. bunu bilen fenev bi dumen cevirmesin....

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title