Haberler

Josef de Souza'dan Fenerbahçeli Taraftarlara Sitem: Ben Gittikten Sonra Değer Vermeye Başladınız

Güncelleme:

Fenerbahçe'den ayrılan Josef de Souza, Instagram hesabından "Taraftarların bir kısmının ben gittikten sonra bana değer vermeye başladığını görüyorum. Diğerlerinin gol atması için koşan oyunculara değer vermeyi öğrenin." yazdı.

Josef De Souza, Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de 2 Kasım Cuma günü Galatasaray'la deplasmanda oynayacağı derbi öncesi, sosyal medyada Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

"TARAFTARLAR BEN GİTTİKTEN SONRA BANA DEĞER VERMEYE BAŞLADI

Takımdan ayrıldıktan sonra sarı-lacivertli taraftarlardan daha fazla destek aldığını anlatan Brezilyalı futbolcu, "Bir üzüntüm söz konusu. Taraftarların bir kısmının ben gittikten sonra bana değer vermeye başladığını görüyorum. Diğerlerinin gol atması için koşan oyunculara değer vermeyi öğrenin." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı Türk Telekom Stadı'nda 23 Nisan 2017'de 1-0 yendiği maçın 90+1. dakikasında attığı golün videosunu da paylaşan de Souza, şunları kaydetti:

"FENERBAHÇE ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK"

"Bu haftanın derbi haftası olduğunu biliyorum. Bu maç için Fenerbahçe'ye sonsuz şans diliyorum. Kulübün şu an içinde bulunduğu durumdan dolayı üzüntü duyuyorum. Kesinlikle Fenerbahçe tekrar şampiyon olduğu günlere dönecektir."

Josef de Souza, 12 milyon avro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den El Ahli'ye transfer olmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Suudi Arabistan Josef de Souza Fenerbahçe El Ahli Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (13)

gerckekler:

ne kıymetini sen kımsınkı kendını nerde goruyorsun defol gıt sanki bir ıse yarıyorsun sen olsan daha da beter olurduk kalıtesız herif

4
15
yanıtYanıtla
Sado:

Birgün herkes cimbom lu olacak

1
12
yanıtYanıtla
Çok şükür:

Bu comolli denen karaktersiz adamın fenere tek faydası bu maldan bizi kurtardı hemde iyi okuttu.

5
7
yanıtYanıtla
.....:

geçen yıl taraftarın destek vermeyip maçlarına gitmediği takımda oynayan (mal dediğin adamla ) . . . Fenerbahçe 78 gol atıp ligi 2. sırada bitirdi. . . mal olduğun için mallardan anlarsın şimdi kaç tane mal var Fenerbahçede gönderilecek 1. . 2. . 3. . 4. . 5. . 6. . 7. . 8. . 9. . 10. . varmı bukadar ?

yanıt1
yanıt1
Çok şükür:

Futbol dediğin insan izlerken zevk almalı demi. Sen geçen yıl kaç tane fenerbahçe maçında arkana yaslanıp o çok iyi oynuyoruz dedin. Kaç tane maçı izlerken zevk aldın. Bu josef denen adam üç yılda toplamda skora ne kadar yaptı. Skoru da geçtim kaç maçta bu adam gerçekten oyun kurabildi. Geri ve yan paslardan başka ne yaptı acaba. İşin acı tarafı ise Mehmet topalla birlikte alttan yetişen genç futbolcuları da kendileri gibi yaptılar.

yanıt2
yanıt0
Çok şükür:

Ayrıca bu yılki takımla hangi yılın takımını karşılaştırırsan karşılaştır bu yılki takımdan daha iyi takım çıkar. Sen bide josefli takımı APPIAH ve AURELLİO''un olduğu dönemle karşılaştır istersen. Boşuna kendimizi kandırmayalım bu adam fener kalitesinde bir oyuncu değildi ve çok şükür kurtulduk hemd eiyi fiyatla.

yanıt2
yanıt0
Çok şükür:

Fenerin orta sahasında üç yıl oynayıp toplamda 4-5 gol atan bir adam bile sitem ediyor. Sen o formayı giydiğine dua et.

8
3
yanıtYanıtla
Fb:

Adam haklı

7
1
yanıtYanıtla
Sokaktaki FB li:

Aynen bu taraftar dediği adamlar FB yi eline geçirmiş bedavadan bilet ve bir şişe şarap ile maçlara giriyorlar. Şu durumun kat kat üzerindeyken bile maçlara gelmeyen sözüm ona FB li taraftarın yediği son nane Aykut KOCAMAN oldu, şimdide Ersun diye bağırıyorlar, perşembenin gelişini çarşambadan göremeyen birde yönetimle birleşimce sonuç ortada, bu takımın bu hale gelmesinde ilk etken FB li taraftarın bedavacı kesimi ikinci etken ise bunları dinleyen KOÇ tur.

5
1
yanıtYanıtla
yunus can 29:

senin hakkında bir kere olumsuz düşünmedim, ne kadar haklıymışım be. İnşallah Jailson yerini dolduracak.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title