Haberler

Jesus 'Chino' Perez'in Dundalk'a transferi Tinder'dan açıklandı

Güncelleme:

Transfer sezonunda takımlar kadrolarını güçlendirmeye çalışırken, ilginç bir hikaye ortaya çıktı. Bir futbolcunun transferi, kulüpten önce arkadaş bulma uygulaması olan 'Tinder'dan açıklandı.

Devre arası transfer döneminde takımlar kadrolarına katmak istedikleri oyuncular ile anlaşma yolları ararken, bu görüşmeler genellikle gizli gerçekleştiriliyor. Basına bile kolay kolay anlatılmayan transfer çalışmalarında futbolcunun fiyatının artması engellenmeye çalışılıyor. İşte böyle bir transfer çalışması yapan Dundalk kulübü, ilginç bir olayın baş rolünde kendisini buldu. Jesus 'Chino' Perez isimli futbolcuyu transfer etmek isteyen İrlanda ekibi, sosyal ağların kurbanı oldu.

TINDER'A YENİ KULÜBÜNÜ YAZDI

Transfer sürecini gizli bir şekilde sürdürmek isteyen Dundalk yönetimi, Jesus 'Chino' Perez'in ismini sır gibi sakladı. Ancak arkadaş bulmak için kullanılan bir uygulama olan ' Tinder'a üyeliği bulunan Jesus 'Chino' Perez, büyük bir hata yaptı. Burada, yeni takımının adını yazan Jesus 'Chino' Perez, transfer sürecinin ortaya çıkmasına neden oldu. Fotoğrafının altına "Avrupa'da ilk kez Dundalk forması giyeceğim" yazan 22 yaşındaki futbolcu, böylece transferini de kulüpten önce açıklamış oldu.

TARAFTAR İFŞA ETTİ

Bu durumu fark eden bir kadın Dundalk taraftarı, tüm transfer sürecini ifşa etti. Bunun üzerine sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan bir başka Dundalk taraftarı "Transfer Tinder uygulaması kullanan bir kadın taraftar sayesinde kulüp açıklamadan önce sızmış oldu. Ne söylediğiniz umurumda değil ama İrlanda Ligi dünyanın en iyi ligi" ifadelerini kullandı.

Transfer dışında bir başka açıklama da genç futbolcunun annesi Veronica'dan geldi. Facebook'tan yaptığı paylaşımla oğlunun transferini doğrulayan anne "Harika bir an! Haberi bu sabah aldık. Oğluma İrlanda'daki yeni takımı Dundalk'ta başarılar diliyorum" yazdı.

Kulübün hala resmen açıklamadığı transfer böylece Tinder, Twitter ve Facebook tarafından herkese duyurulmuş oldu.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tinder Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'SMA' eylemi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" eylemi

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Bakmadan Geçme

15-16 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15-16 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! MasterChef Battal Kaan kimdir? 2024 MasterChef Battal Kaan kaç yaşında, nereli? Almanya İskoçya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya İskoçya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? MasterChef Eray Erkan kimdir? 2024 MasterChef Eray Erkan kaç yaşında, nereli? 17 Haziran Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Haziran burç yorumları nedir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

500

Yorumlar (2)

Semt-i Sakarya:

bak yeni transfer oldum parayı buldum diye msj veriyor kötü kızlara :)

5
0
yanıtYanıtla
hee:

spor medyası gibi yalan haber yaymamış ya. yok westham ozana 30 milyon avro veriyo. sonoç 0 milyon avro. yok arda 66 nolu forma giyecek. sonuç 0 nolu formayı bile vermediler.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title