Haberler

Jeopark Kula Belediyespor sezonu galibiyetle tamamladı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, ligin son haftasında evinde Tofaş Spor'u 3-2 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, ligin son haftasında evinde Tofaş Spor'u 3-2 mağlup etti. Karşılaşma öncesi İdlib'de hain saldırıda şehit olan kahraman Türk askerleri için saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

Jeopark Kula Belediyespor, TVF Erkekler 1. Ligi'nin son haftasında Bursa ekibi Tofaş Spor'u konuk etti. Kula Spor Salonu'nda oynanan müsabaka öncesi İdlib'de hain saldırı sonucu şehit olan kahraman Türk askerleri için saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Kula'nın mahalli sanatçısı Sami Dinç ise, maç öncesinde kahraman şehitlerimizi yad etmek için çeşitli türküler seslendirdi. Salonu dolduran taraftarlar ise, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak sloganlarla birlik ve beraberlik mesajları verdi. Maç düdüğü çalmadan önce seremoniye "kalbimizle, dualarımızla kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız" yazılı pankartla salona çıkan Jeopark Kula Belediyespor Voleybol takımına, sezon boyunca Kula'yı en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı Kula protokolünün takdimleriyle oyunculara ve teknik heyete plaketler verildi.

Jeopak Kula geriden geldi sezonu galip kapattı

Ligin son maçında evinde ağırladığı Bursa ekibi Tofaş Spor'a karşı ilk iki sette 2-0 geriye düşen Jeopark Kula Belediyespor, baskılı oyun anlayışını elden bırakmadı ve geriye düştüğü maçı kazanmasını bildi. 25-21 ve 25-20'lik setlerle 2-0 öne geçen Tofaş Spor'a, 25-18, 25-12 ve 15-12'lik set skorlarıyla karşılık veren Jeopark Kula Belediyespor rakibini 3-2 mağlup etti. Alınan bu sonuçla ligdeki puanını 38'e çıkaran Kula ekibi, puan sıralamasında 5'inci sırada tamamlarken, lig boyunca başarıyı yakalayamayan Tofaş Spor ise 1.Lig'e veda etti.

Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, CHP İlçe Başkanı Osman Kasırga, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Yurt, Kula Belediyesi eski Başkanlarından Halil Gülcü, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Ali Yiğen, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Kilimci, Adnan Sarı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sait Bozer maçı taraftarlar birlikte izledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Tofaş Kula Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

title