Haberler

'İyi Teklif Gelirse Giderim'

Hrvoje Cale, iyi bir teklif gelmesi durumunda takımdan gidebileceğini söyledi.

Trabzonspor'da adı Schalke 04 ile anılan sol kanat oyuncusu Hrvoje Cale, iyi bir teklif gelmesi durumunda takımdan gidebileceğini söyledi. Cale, şu anda itibariyle bordo - mavili formayı giydiğini de belirterek, "Adım 10 Alman takımıyla anıldı ama bana gelen bir teklif yok" diye konuştu.

Trabzonspor'da Davraz kampının neşeli futbolcuları arasında yer alan Hrvoje Cale, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Cale, geçen sezon üst üste başarısız sonuçlar aldıklarını ancak Türkiye Kupası'nı müzelerine getirmeyi başardıklarını belirterek, "Geçen sezon önce UEFA Avrupa Ligi'nin dışında kaldık, elendik. Daha sonra da ligde başarısız olduk. Ancak Şenol Güneş'in gelişiyle toparlandık. Türkiye Kupası'nı müzemize götürdük. Fakat ligde beşincilik hayal kırıklığına uğratan bir derece oldu. Bu sezona önce Süper Kupa'yı kazanarak girmek istiyoruz. Ardından Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak amacındayız. Ligde de hedefimiz tabi ki şampiyonluk" dedi.

"TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRİLİR"

Cale, ligin sona ermesiyle bir çok Avrupa kulübünün kendisiyle ilgilendiğini duyduğunu vurgulayarak, "Sezon sonunda adım 10 Alman takımıyla anıldı. Ama şimdiye kadar olan biten net bir şey yok. Transfer döneminin bitmesine iki aylık bir dönem var. Hem kulüp, hem de benim için tatmin edici bir teklif gelirse, o zaman değerlendirilebilir ve şartlar oluşursa gidebilirim. Şu an itibari ile Trabzonspor'un oyuncusuyum" diye konuştu.

"ÜÇ KULVARDA DA BAŞARILI OLACAK POTANSİYELİMİZ VAR"

Çok kaliteli bir takıma sahip olduklarını ifade eden Cale, "Yarışacağımız üç kulvarda da başarılı olacak potansiyelimiz var. Öncelik Avrupa Ligi'ne kalabilmek. Ondan sonra diğer hedeflere yoğunlaşacağız. Trabzonluların özlem duyduğu şampiyonluğa ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Takım olarak buna inandık. Çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Almanya kampından çok daha iyi bir Trabzonspor olarak döneceğiz. Yattara'nın da takım kaptanlığı takıma olumlu yansıyacaktır. Çünkü Yattara sekiz yıldan beri Trabzon'da. Kaptan olmayı hak ettiğini düşünüyorum. Layıkıyla bu görevini yapabilecek yetenekte ve kapasitede bir futbolcu. Kaptan olduktan sonra sorumluluğu daha da arttı. Herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Dediğim gibi tüm takım olarak artık bu sezon Trabzonspor'un her kulvarda başarılı olması için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

BARIŞ ATAŞ VE MURAT TOSUN ÖN PLANA ÇIKIYOR

Trabzonspor'un Davraz kampında bugüne kadar yapılan çift kale maçlarda Diyarbakırspor'dan transfer edilen Barış Ataş ve geçtiğimiz sezonun devre arasında Ankaraspor'dan transfer edilen Murat Tosun ön plana çıkıyor. Barış ve Murat sürekli olarak teknik heyetten alkış alırken, antrenmanlarda bol gol atan Murat Tosun, takım arkadaşlarının da takdirini topluyor. Son olarak antrenmanda Sezer Badur'un attığı bir gol sonrası şaşırarak, "Aferin Murat Tosun, çok mükemmel bir goldü" diyen yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu, hatasını fark edip, golün sahibi Sezer'den özür dileyerek, "Kusura bakma Sezer, Murat o kadar çok gol attı ki, onu da kendisine yazdım" dedi. Sezer'de, "Önemli değil hocam, Murat benim en iyi arkadaşım, yeter ki o gol atsın" diyerek esprili bir cevap verdi.

TRABZONSPOR'DA KARGO SIKINTISI

Isparta Davraz da kamp yapan Trabzonspor'da, kargo sıkıntısı yaşanıyor. Davraz'ın 1650 rakımda olması nedeniyle kulüp adına gönderilen paketleri kamp yapılan otele çıkartmak istemeyen kargo şirketleri sürekli olarak Trabzonsporlu yetkililerle tartıştı. Trabzonsporlu yetkililer ise çözümü kendi araçlarıyla Isparta'ya giderek kargoları almakla çözdü.

GÜNEŞ SAĞBEKİNİ ARIYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenmanlarda tek pasa dayalı oyun sistemini takıma adapte etmeye çalışırken, bazı futbolcuları farklı kanatlarda oynatarak arayış içerisine giriyor. İlk olarak Barış Memiş'i sağbekte görevlendiren Güneş, şimdide ön libero Barış Ataş'ı bu mevkide deniyor. Tayfun ve Serkan'dan sakatlıkları nedeniyle kamp boyunca istediği verimi alamayan Güneş'in yönetimle yaptığı görüşmede bu mevkiye bir takviye yapılması konusunda ısrarcı olduğu belirtildi.

TEOFİLO'NUN TÜRKÇE HOCASI YATTARA

Bordo - mavili takımın Kolombiyalı futbolcusu Teofilo, takım arkadaşlarıyla daha iyi anlaşabilmek için Türkçe öğrenmeye çalışıyor. Boş zamanlarında sürekli olarak Türkçe sözlüğe bakan Teofilo, kendisine hoca olarak ise Yattara'yı seçti. Gineli oyuncuyla sürekli Türkçe olarak sohbet etmeye çalışan Kolombiyalı oyuncu, bir çok Türkçe kelimeyi de ezberlemeyi başardı.

Yunus Emre SEL - DAVRAZ-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölmeden önce çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölmeden önce çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı

Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını böyle taşıdılar

Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını böyle taşıdılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title