Haberler

İşte Süper Lig'e Yükselen Son Takım

Güncelleme:

Kasımpaşa, Bank Asya 1. Lig Play-Off finalinde Adanaspor'u uzatmalarda 3-2 yenerek Süper Lig'e yükselen 3. takım oldu.

Bank Asya 1. Lig play-off finalinde Kasımpaşa, normal süresi 2-2 berabere biten maçın uzatma devresinde Adanaspor'u 3-2 yenerek Spor Toto Süper Lig'e yükseldi.

Bank Asya 1. Lig Play-Off Final maçında İstanbul ekibi Kasımpaşa, Adanaspor'u normal süresi 2-2 biten ve uzatmalara giden maçta 3-2 yenerek gelecek sezon Süper Lig'de yer almayı hak eden 3. takım oldu.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta Gökhan Güleç'in golüyle 1-0 öne geçen Kasımpaşa, Adanaspor'dan Rahman'ın 67. dakikadaki golüne engel olamayınca maça 1-1'lik eşitlik geldi. Beraberlik golünden 4 dakika sonra Adem Büyük sahneye çıktı ve Kasımpaşa'yı 2-1 öne geçiren isim oldu. Karşılaşma bu sonuçla sona erecek derken 22. dakikada 10 kişi kalan Adanaspor, 90+4'te Mbilla'nın golü ile skora 2-2'lik beraberliği getirdi ve karşılaşmanın uzatmalara gitmesini sağladı.

Uzatma dakikalarının 117. dakikasında oyuna sonradan giren Azar Karadaş attığı golle Kasımpaşa'yı 3-2 üstünlüğe taşıdı. Bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu belirleyince Kasımpaşa Süper Lig'e yükselen taraf oldu. Bu sonucun ardından Elazığspor ve Akhisar Belediye'nin ardından gelecek sezon Süper Lig'de yer alacak olan üçüncü takım Kasımpaşa olurken Süper Lig'e yükselmeye çok yaklaşan Adanaspor 8 yıllık Süper Lig hasretine son veremedi

Ayrıca Kasımpaşa'da 27 Mart 2012'de göreve gelen teknik direktör Metin Diyadin, geçen sezon Orduspor ile yaşadığı Süper Lig'e çıkma başarısını bir kez daha tekrarlamış oldu.

Kaynak: AA / Spor

Bank Asya Adanaspor Kasımpaşa Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title