Haberler

İstanbul Özürlülerspor'a Moral Yemeği

Güncelleme:

İstanbul Özürlüler Spor Kulubü'nün Yemeğıne Katılan İstanbul Milletvekili ve Ak Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin Ampute Futbolun Çok İyi Yerlere Gelecegine İnandığını Söyledi

KATILIM BÜYÜKTÜ

İstanbul Özürlülerspor' un Yönetici,Teknik Heyet ve Sporcuları 2. devre hazırlıkları için gidecekleri Antalya Kampı öncesi Eyüp-SULTANZADE SOFRASI 'nda moral yemeği yedi.

Yemeğe İstanbul Milletvekili İdris Naim ŞAHİN, Bayrampaşa Devlet Hast. Başhekimi Op.Dr.Fahrettin ÖZHAN, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hast. Uzman Op.Dr.Şener YEDİYILDIZ, Uzman Egitimci Oguz GÜLAY, Esenler Belediyesi nden Yakup YEŞİLTAŞ ve Ali AYDIN, Eyüp-İBB Meclisi Üyesi İBB Müfettişi Av.Necati Özdemir,Ordu-Kabataş Belediye BaşkanıYakup YILMAZ, Kabataş Ak Parti İlçe Başkanı Turgut SİVRİKAYA, T.Ortopedik Özürlüler Federasyonu Başkanı Cemal MERDAN, İBB Özürlüler Müdürlügünden Hayri KÖSE, Avcılar-Ordulular Derneği Başkanı Recep BAŞ, İSÖS Başkan Yardımcıları Fuat EKİNCİ ve Selma GÜRBAY ile İş adamları Kirkor MIHÇIYAN, Kadir KESKİN, Rupen MIHÇIYAN,Hüseyin KARA,Haznedar-KOZA KOLEJİ Basın Danişmanı ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ katıldı.

AMPUTE FUTBOLA İLGİ ARTIYOR.

İstanbul Milletvekili İdris ŞAHİN, Ampute futbola ilginin giderek arttıgını,gönül verip destekleyen herkese teşekkür ederim dedi.ŞAHİN , Daha sonra KOZA KOLEJİ Basın Danışmanı Ali GÜNDÜZ ün İş adamı Kirkor MIHÇİYAN için ampute futbol haberlerinin yer aldıgı kitapçığı MIHÇIYAN a verdi.Ali GÜNDÜZ de yaptıgı konuşmada KOZA KOLEJİ' nin ampute futbola desteklerinin sürecegini ifade etti.

ÇOK İDDAALIYIZ.

Yemeğin ardından Antalya 'ya hareket eden İst.Özürlülerspor Başkanı Ahmet KORKMAZ,Kampın kendilerine çok iyi geleceğini ve şampiyonluk yolunda üst sıralar için mücadele edecegiz dedi.

2.YARI 27 ŞUBAT' ta

Genel Sekreter Ali KALKMAZ , İstanbul da Zeytinburnu-Hasan Doğan Tesislerinde Malatya,Ayyıldızsporla oynayacakları 2. devrenin ilk maçına tüm sporseverleri bekliyoruz dedi.

Kaynak: Bültenler / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title