Haberler

    İspanya Zorlandı: 2-1

    I Grubu'nun lideri İspanya, Belarus'u zor da olsa mağlup etti.

    2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nun lideri İspanya Milli Takımı, Belarus ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Son Dünya ve Avrupa şampiyonu İspanya'ya galibiyeti getiren golleri ise Xavi Hernandez ve Alvaro Negredo kaydetti. Belarus adına ise ağları havalandıran isim Sergei Kornilenko oldu.

    Müsabaka son derece yavaş bir tempoda başladı. İlk 10 dakikada iki ekip de kaleyi göremedi. İspanya, bu dakikanın ardından rakip yarı sahaya yerleşti ama Francesc Fabregas'ın 142teki şutu ile David Silva'nın 16'daki şutu kaleyi bulmadı.

    Bu iki şutun ardından 30'a kadar tekrar pozisyon yaşanmadı. David Silva'nın 37'deki şutu kaleyi bulmayınca ilk devre golsüz sona erdi: 0-0.

    İspanya, ikinci devre baskısını artırdı. Michu'nun 52'deki şutu kaleyi bulmadı ama aranan gol çok da gecikmedi. 61'inci dakikada ceza sahasının önüne düşen topa gelişine vuran isim Xavi oldu ve İspanya'yı öne geçirmeyi başardı: 1-0.

    78'inci dakikada ise Sergio Ramos'un ortasına kafayı vuran Manchester City'nin golcü ismi Alvaro Negredo, skoru 2-0'a getirdi.

    Maçın son bölümünde konuk ekip ümitlendi. Sergei Krivets'ten aldığı pası iyi değerlendiren Sergei Kornilenko, Valdes'i avlayarak farkı bire indirdi ama geride kalan bölümde başka gol olmayınca İspanya üç puana uzandı: 2-1.

    İspanya, bu galibiyetle puanını 17'ye çıkardı. Belarus ise dört puanda kaldı.

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Alvaro Negredo Belarus İspanya Spor Haberler

    Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

    Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

    Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

    Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    Bakmadan Geçme

    GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir?
    Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

    Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title