Haberler

İsmail Köybaşı: Türkiye'nin sempatisini kazandık

Güncelleme:

Göztepe kaptanı İsmail Köybaşı, Süper Lig'e yükselmelerinin yanı sıra aynı zamanda da Türkiye'nin sempatisini kazandıklarını söyledi.

- İsmail Köybaşı : " Türkiye'nin sempatisini kazandık"

İZMİR - Göztepe kaptanı İsmail Köybaşı, Süper Lig'e yükselmelerinin yanı sıra aynı zamanda da Türkiye'nin sempatisini kazandıklarını söyledi.

Trendyol 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Göztepe'de oyunculardan İsmail Köybaşı, Taha Altıkardeş, Ahmet Ildız ve Kenneth Obinna Mamah, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. İsmail Köybaşı, geçen sezonu başarısızlıkla tamamlamalarının ardından sezon başında Süper Lig'e yükselmeyi başaracaklarına takım olarak inandıklarını dile getirdi. Süper Lig'e çıkmalarının anlık olmadığını ve uzun metrajlı bir başarı olduğunu ifade eden Köybaşı, "Hiçbir şey kolay değildi. İnanın buna ama böyle daha anlamlı ve daha güzel, her şeyiyle her bir paydaşıyla mükemmel bir organizasyonun futbolcularıyız" dedi.

İsmail Köybaşı: "Göztepe hak ettiği yere döndü"

Sadece Süper Lig'e yükselmediklerini aynı zamanda tüm Türkiye'nin sempatisini de kazandıklarını vurgulayan İsmail Köybaşı, "Buraya gelmeden önce buranın büyüklüğünü biliyordum ama buraya geldikten sonra bunu iliklerime kadar hissettim. Bunu geçen gün de söyledim, hala söylüyorum, hep söyleyeceğim. Çünkü çok değerli, tarihiyle her bir branşıyla bütünleşmiş, kültürüne önem veren ve bunu kaybetmemek için elinden geleni veren bir yapı var, bu çok değerli. Bu yapının bir parçası olduğum için son derece mutlu ve gururluyum. Göztepe hak ettiği yere döndü. Bunlar yeni hayallerin başlangıcı diye düşünüyorum, çok daha iyi şeyler yapacağına eminim" diye konuştu.

Taha Altıkardeş: "Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz"

Sezona Süper Lig hedefiyle başladıklarını ve çok çalıştıklarını söyleyen Taha Altıkardeş ise, "Bu hedefi gerçekleştirdiğimiz için çok mutlu ve çok gururluyuz. Taraftarlarımızla birlikte bu anı yaşadık. Hepimiz için çok gurur verici bir an oldu. Çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı düşünüyorum. İnşallah Süper Lig'de de kalıcı bir şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

Ahmed Ildız: "Bu takımın yeri Süper Lig"

Göztepe'ye şampiyonluk için geldiğini ve bunun için de kadro kurulduğunu dile getiren Ahmed Ildız da, "Biz de buna inandık, taraftarlarımız da bize buna inandırdı. Onlardan da Allah razı olsun, hiçbir maçta biz yalnız yalnız bırakmadılar, her zaman desteklerini yanımızda hissettik, nitekim şampiyon olduk. Hak ettiğimizi de düşünüyorum. Sonuçta 3 hafta öncesinde şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bu takım zaten taraftarıyla, camiasıyla, şehriyle beraber Süper Lig'de olmayı her türlü hak ediyor. İnşallah seneye de Süper Lig'de başarılı olup, tekrar ligde kalarak devamını sürdürmeyi diliyoruz" şeklinde konuştu.

Mamah: "Süper Lig'de başarılı olacağımıza inanıyorum"

Göztepe'nin Süper Lig'de olmayı hak ettiğini ve orada başarılı olacaklarını dile getiren Kenneth Obinna Mamah, "Süper Lig'deyiz ve bizi bu sene boyunca muhteşem destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tabii biz Süper Lig'e sadece çıkmak için çıkmadık. Orada da çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Umarım çok başarılı olur ve Şampiyonlar Ligi'ne de ileride katılırız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Köybaşı Türkiye Spor Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title