Haberler

Igor Tudor'un Yönettiği Udinese, Inter'e 4-0 Yenildi

Güncelleme:

İtalya Serie A'da Inter, Igor Tudor'un teknik direktörlüğünü yaptığı Udinese'yi deplasmanda 4-0 yendi. Tudor'un takımı düşme hattının 3 puan üzerinde yer alıyor.

İtalya Serie A'da, Igor Tudor yönetimindeki Udinese, kendi evinde İnter'i konuk etti ve 4-0'lık skorla mağlup oldu

Karşılaşmanın ilk yarısı, 12. dakikada Andrea Ranocchia, 43. dakikada Rafinha ve 45. dakikada Mauro Icardi'nin golleri ile 3-0 İnter üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıda ise 71'de Borja Valero sahneye çıktı ve skoru 4-0'a getirdi ve puanını 69'a yükseltti.

UNINESE 40 DAKİKA 10 KİŞİ OYNADI

Öte yandan Udinese'de Seko Fofana 49. dakikada kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Bu sonuçla düşme hattının ateşini daha çok hisseden Udinese ise 34 puanda kaldı.

Udinese'nin başında ikinci maçına çıkan İgor Tudor ise 1 beraberlik (Benevento 3-3) ve 1 mağlubiyet ile henüz galibiyet göremedi.

İnter gelecek hafta evinde Sassuolo'yu konuk edecek, Udinese ise Hellas Verona deplasmanına gidecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Andrea Ranocchia İtalya Serie A Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500

Yorumlar (2)

cimbom49:

aykut kocaman diyorki akhisar yedeklerle çıkıyor eğer bu maçı akhisar kazanırsa diğer takımlara hakösızlık olur. . . . lann bursa üç gündür antremana çıkmıyor. . . konya maçındad kaleci serkan mahsuz gol yedi diyen siz değilmiydiniz. . adam niye o zaman penaltıyı çıkardı niye 70''dkkaya kadar gol yemedi galatasaray tek kale yapmasına rağmen

2
2
yanıtYanıtla
cimbom49:

bütün fenerlilere sesleniyorum bugüne kadar bütün maçlarınızda kayabettiğiniz maçlarda berabaere kaldığınız maçlarda hep hakeme suç attınız yok haem fetöcü yok hakem maçı iyi yönetemedi hekemsiz birşeyi yapamıyomusunuz niye fenerbahçe hakemle kazandığı maçları konuşmuyor bir teknik direktörün bu kadar sansörce hekemin arkasından tiyatro yapmasına hazmedemiyorum. . . . aykut kocaman değilmiydi fenerde olan bir dünya yıldızını alexi kendi gol rekorunu kırmaması için resmen gönderdi bu kadar alçak olan

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title