Haberler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım hakkında suç duyurusu

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu. Adana Demirspor taraftarlarının rahat bir şekilde stada alınmasına tepki gösteren Yıldırım, "Adana Demirspor her yere rahat rahat giriyor. Süleyman Soylu'nun oğlu dediler, İçişleri Bakanı'nın oğlu dediler. Açık açık bunlar konuşuluyor" ifadelerini kullanmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şahsına, ailesine ve emniyet teşkilatına yönelik hakaret ettiği ve iftirada bulunduğu gerekçesiyle Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım hakkında avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

YÜKSEL YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Adana Demirspor taraftarının rahat rahat stadyumlara girdiğini belirten Yüksel Yıldırım, şu açıklamalarda bulunmuştu:

"TFF'ye de yazdım açık ve net: Ben taraftarımı içeriye alamıyorum, neden Adana Demirspor her yere rahat rahat giriyor? Süleyman Soylu'nun oğlu dediler, İçişleri Bakanı'nın oğlu dediler. Açık açık bunlar konuşuluyor. Emniyet müdürü önünde önünü ilikliyor dedi, başkanın. Bunlar söyleniyor. Tamam dedim o zaman. Söyleyecek bir şey yok. Türk futbolu bitmiştir. Yüksek Yıldırım'ın önünde kimse önünü iliklemiyor. Beni sallamıyor, takmıyor. Ben de istemiyorum zaten. Ama öbür taraf böyle konuşuyor. 5 bin kişi Adana'da içeriye giriyor. Samsun'da sok bakalım 5 bin kişiyi içeriye. Biz içeriye soksak alacağımız cezanın haddi hesabı olmaz. Oraya da göstermelik cezalar veriliyor. Kaç maçtır böyle gidiyor. İstanbulspor deplasmanında bile sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen taraftar alıyorlar. Hiçbirinde maske yok, sosyal mesafe yok. Ondan sonra da tam kapanma deniyor. Şimdi göreceğiz tam kapanmada neler olacak. Hep çifte standartlar, birileri torpilli. Onlar yapıyor biz yapamıyoruz. Biz yaparsak biz haydut, eşkıya oluyoruz. Kanunlara karşı çıkmış oluyoruz. Onlar torpilli oluyor. Onlar bir yolunu bulmuş, minareye kılıf giydirmiş."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yüksel Yıldırım Süleyman Soylu Samsunspor Spor Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Selahattin Baki yok, Acun Ilıcalı var! İşte Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi

Selahattin Baki yok, Acun Ilıcalı var! İşte Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi

500

Yorumlar (8)

Şeref Düz ER:

başkanımızın yanındayız.yerden göğe kadar haklı.çifte standar var

13
5
yanıtYanıtla
Mesut :

Giresunspor - Akhisarspor maçında 5 bin taraftar sokuyor stada. Adanademirspor keza binlerce taraftar sokuyor haftalarca, bunlara yasak yokmu? bu nasıl tedbir ? bu nasıl yasak ? emniyet teşkilatı yasakta izin belgeleri olmadan bu taraflar nasıl stada sokuluyor.. Rahatca nasıl stada kadar gidiyorlar. İlk önce bunların hesabı sorulmalı !!!

13
4
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Samsunspor başkanı her hafta ağlıyor küçük Emrah moduna girmiş , şampiyon Adanademirspor

5
10
yanıtYanıtla
Blue Eye:

Malesef adam suç duyurusu da yapmış üstüne konuştun diye doğruları ceza da alırsın

7
2
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

Bu kadar insan görevli mi? Sayın Yüksel Yıldırım Bey'in söylediklerine kalıbımı basarım. Tırmanma görüntüleri her şeyi açıklıyor. Saygılarımla.

5
1
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Şampiyon Adanademirspor, Ağla sen ağla Samsun hahahaha

2
4
yanıtYanıtla
ahmet say:

çözüm belli klüpleri özelleştirsin açık arttırmaya hem devlet kazansın hem hile hurda olmasın ingiltere gibi hemde futbol gelişsin

3
0
yanıtYanıtla
Uğur Boztekin :

Tabi iddaa makamı iddiasını ispatlamak zorunda!!! Şimdi bu iddiayı ispatlamak Sn kulüp başkanının sorumluluğu mu; gerçekliğini araştırmak devletin görevi mi? Hukukçular bi cevap verse.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title